Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Boutique hotel Sterrenberg

Boutiquehotel
vanaf 1 personen
vanaf € 99 per nacht
Bezoek website

Vanwege een grote verbouwing is Boutique hotel Sterrenberg tot 01 april 2017 gesloten!

Direct naast Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt het mooie Boutique hotel Sterrenberg. Een kleinschalig hotel, waar binnen & buiten naadloos in elkaar overgaan, waar je je een voelt met de omliggende natuur. 

Luxe overnachten in het groen

Hotel Sterrenberg heeft 33 kamers, van cosykamer tot deluxe en charme kamer. In elke kamer vind je elementen van de natuur terug. Ruw hout, levensgrote natuurfoto's, stoere stenen, helemaal passend bij het uitzicht. Stel je voor; 's ochtends ontwaken door het gekwetter van de vogels, op het zonnige terras ontbijten, overdag op stap met de boswachter of te voet/per fiets Nationaal Park de Hoge Veluwe verkennen... Na een dag buiten is het heerlijk thuiskomen. Ontspannen bij de haard, in het verwarmde binnenbad of in de wellness. 's Avonds schuif je aan voor een smakelijk diner in restaurant Timber, waar gekookt wordt met seizoens- en streekproducten. Puur, verfijnd en lekker. 

Natuurlijk genieten!

De ligging van het hotel is perfect! Direct naast de ingang naar N.P. de Hoge Veluwe, waar je naast mooie wandel- en fietsroutes ook het Kröller-Müller Museum en Jachthuis Sint Hubertus vindt. 

Bezoek website