Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Picknickers

Restaurant
vanaf 1 personen
vanaf € 2 per persoon
Ga naar de website

Lekker eten, drinken en relaxen doe je bij Picknickers foodbar in Terherne, Friesland. Een fijne plek aan het Sneekermeer waar alles draait om ontspannen & genieten. Zoek een plaatsje in het gezellige restaurant of plof neer op het enorme terras. Picknicken doe je tenslotte buiten en wat is nou lekkerder dan genieten in de buitenlucht met een prachtig uitzicht…

Biologisch uit de streek

Bij Picknickers geniet je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Van een heerlijk ontbijt tot een luxe borrelplank, én alles er tussenin! Veel ingrediënten zijn biologisch en komen bij lokale leveranciers vandaan. De pure smaak en het unieke verhaal van de producten maakt de beleving extra bijzonder. Het assortiment reikt verder dan het standaard aanbod. Kies bijvoorbeeld voor Bocca coffee, Maalust bier of Fritz Kola.

Speciale arrangementen

Er zijn tal van arrangementen voor verschillende gelegenheden. Neem de picknickmand gevuld met allerlei lekkers mee als je een dagje op stap gaat en geniet van de sfeervolle barbecue (met kampvuur) na een dagje op het water. Liever een bootje huren? Genieten van een high tea? Voor speciale gelegenheden huur je het gehele terras voor je familie en vrienden. Heb je zelf een mooie plek waar je wilt picknicken of dineren? Picknickers komt ook op locatie! Het maakt niet uit wat voor een gelegenheid, Picknickers zorgt altijd voor een unieke en relaxte ervaring.

Op een bijzondere manier genieten van het uitzicht?

Boek het hot tub arrangement en kijk uit over het Sneekermeer. Een fijnere manier om te relaxen is er niet! Super romantisch!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.