Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

De Veldkeuken

Theeschenkerij
vanaf 1 personen
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website

De Veldkeuken, een van mijn persoonlijke favorieten voor een wandeling in combinatie met een lunch of thee met taart na afloop. De Veldkeuken heeft een theeschenkerij op landgoed Amelisweerd (bij Bunnik) en een forthuis in de uiterwaarden bij Culemborg.  

Theeschenkerij de Veldkeuken Amelisweerd

De Veldkeuken Amelisweerd is een theeschenkerij bij landhuis Oud Amelisweerd. Over een mooie laan bereik je het theehuis, gelegen aan de Kromme Rijn. In de zomer geniet je in het tuintje, 's winters brandt de houtkachel en kan je aanschuiven aan de grote houten tafel. Het is moeilijk kiezen uit al het lekkers. De Veldkeuken werkt 100 % biologisch, met verse ingrediënten uit de nabijgelegen moestuinen en de streek. Geniet van heerlijke vruchtensappen, bijzondere taartjes, salades en het meest lekkere brood (2e prijs BesteBroodNL). Liever een high tea, landgoedlunch of een picknick in 't veld?

De Veldkeuken Werk aan het Spoel

De Veldkeuken Werk aan het Spoel ligt midden in de uiterwaarden langs de Lek bij Culemborg. Het gebouw van de Veldkeuken, het Forthuis, is een prachtig ontwerp van architecten uit Utrecht. Na een wandeling door de uiterwaarden kan je neerstrijken op het terras, in de ligstoelen of bij de houtkachel. Krantje lezen, vuurtje stoken in de houtkachel, picknicken, een toneelvoorstelling bijwonen in het amfitheater of lekker voor je uit zitten staren. Geniet van de pure smaak van de Veldkeuken op een unieke locatie!

Leuk om te weten

De Veldkeuken in Culemborg is uitgeroepen tot 'Puurste Restaurant van Nederland 2013'.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.