Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Ballumerhoeve

4-8 persoons lodges
2-14 personen
vanaf € 375 per weekend
Ga naar de website

De Ballumerhoeve op Ameland ligt rustig en afgelegen, midden in de weilanden op korte afstand van het dorpje Ballum. De traditionele boerderij herbergt twee ruime vakantiewoningen, bijzonder kindvriendelijk! Een perfecte locatie voor je vakantie op Ameland!

Wordt het Finn of Skip?

De twee vakantiewoningen hebben de namen Finn en Skip. Ze zijn geschikt voor 4-6 (Skip) en 6-8 personen (Finn) en zijn samen te huur als groepsaccommodatie. De lodges zijn comfortabel ingericht. Door het behoud van de authentieke elementen zijn ze warm en sfeervol. Ze bieden veel ruimte en zijn door de grote ramen en hoge plafonds lekker licht. Een compleet uitgeruste keuken, een luxe badkamer met wirlpool en/of sauna, een gashaard om bij weg te kruipen... hier heb je echt vakantie!  

Kinderen zijn meer dan welkom. De huizen zijn ingericht op kinderen, er is speelgoed aanwezig. Voor de lodges ligt een groot grasveld met speeltoestellen. Voor slecht weer is er zelfs een binnenspeeltuin!

Lang leve Ameland

Op het eiland is veel te doen. Lekker uitwaaien of spelen op het strand,  vanaf een boot op zoek naar zeehonden, zeilen op de Waddenzee of wandelen door de duinen. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen bij Finn of Skip! 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.