Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Bassivière

Boutique appartementen
2-5 personen
vanaf € 1000 per week
Ga naar de website

Bassivière biedt alles wat je verwacht van een perfecte vakantiebestemming. Luxe (loft)appartementen, een verwarmd zwembad, de mogelijkheid om 's avonds aan te schuiven bij de table d’hôtes en dat alles in een mooie omgeving.

Loft-style appartementen

Niels en Laura hebben (na het succes van Camping les Ormes) ook met Bassivière weer een unieke locatie gerealiseerd. In de 17e eeuwse schuur van ‘Barn Chic’ zijn vier appartementen gemaakt, voor 2-5 personen. In de vrijstaande duiventoren is een 5e verblijf gecreëerd. De oude elementen van de schuur en duiventoren zijn gecombineerd met staal, hout, beton en glas. Het interieur is een combinatie van warm, landelijk, hip, brocante, industrieel, eigentijds en design. Een industriële look met een warme feel. Voor kinderen zijn er originele slaapplaatsen gerealiseerd, waar ze gegarandeerd heel blij van worden. De grote glazen wand in je loft biedt je een fantastisch uitzicht over de heuvels van de Lot et Garonne. 's Avonds staar je, met je voeten in het gras en een goed glas wijn in je hand, naar het oneindige landschap terwijl de lucht roze kleurt. 

Verwennerij tijdens de table d’hôtes

Na een ontspannen dag bij het zwembad of een ontdekkingstocht in de omgeving schuif je 's avonds aan voor het diner. Table d’hôtes in de tuin, op het terras of in het stoere restaurant met uitzicht op de (verborgen) speeltuin. Ontbijt, lunch, diner of een uitgebreide picknick worden verzorgd. Laat je verwennen: Laura kookt de sterren van de hemel! (Haar toetjes zijn om je vingers bij af te likken...).

Stalen Hangar met winkel

Enthousiast door de inrichting van de appartementen? Op het landgoed vind je een winkel in een stalen hangar met meubels, verlichting en deco-objecten. Neem de sfeer van Bassivière mee naar huis en geniet lekker lang na. 

Leuk om te weten

Buiten de vakantieperiodes is Bassivière ook te reserveren als chambre d'hôtes, min. twee nachten. 

P.S. Transavia vliegt vanaf Rotterdam naar Bergerac voor aantrekkelijke tarieven!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.