Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

De Borgerij

10-persoons vakantiewoning
2-10 personen
vanaf € 250 per nacht
Ga naar de website

De Borgerij, een luxe 10-persoons vakantiewoning in Het Hageland, nabij Diest en Hasselt. De voormalige vierkantshoeve is prachtig gerenoveerd tot een lichte woning met mooie binnenplaats. Een heerlijke plek voor een weekendje weg of vakantie met vrienden en/of familie.

Een fijn huis voor iedereen

Wanneer je de Borgerij binnen stapt, voel je je thuis. Iedereen voelt zich hier thuis! De ruime opzet, de grote ramen met zicht op de binnenplaats, de gezellige houtkachel, de open keuken en eethoek met lange kloostertafel. De warme sfeer is uitnodigend, zie jij jezelf al zitten aan de lange tafel, tot in de late uurtjes? 

Het huis is ook een prettige plek voor gezinnen. Er zijn twee zithoeken, de kinderen hebben zo een eigen lekkere plek in huis. Op de begane grond ligt een 2-persoons slaapkamer, boven zijn er twee familiekamers (elk voor 4 personen) met eigen badkamer.

De bestaande natuurlijke vijver werd omgevormd tot zwemvijver waar jong en oud ontspanning vinden. Baantjes trekken, spelen, van de steiger af springen of zonnebaden op de vlonder; voor ieder wat wils in en aan het water. 

Omringd door rust en ruimte

Wanneer je op zoek bent naar quality time met familie en vrienden, dan ben je hier op de juiste plek. 's Winters bij de houtkachel, 's zomers samen op de binnenplaats of aan de rand van de zwemvijver. Goede gesprekken worden afgewisseld met een wandeling in de omgeving, langs oude hoeves, kastelen en landerijen. Gastvrouw Greet helpt je graag met mooie wandelroutes en tips voor de omgeving. 

Hasselt

Even genoeg van al het groen om je heen? De Borgerij is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Hasselt. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.