Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Can Clotas

Hotel en appartementen
vanaf 2 personen
vanaf € 87 per nacht
Ga naar de website

Can Clotas is een kleinschalig landhuis met een hotel en drie appartementen in het noorden van Spanje, in Catalonië. Rustig gelegen, een goede uitvalsbasis voor de mooie omgeving en met een heerlijk zwembad. 

Authentiek en modern

Het mooi gerenoveerde landhuis is een buitengewone plek om je vakantie door te brengen. Can Clotas is meer dan een hotel. De Spaanse eigenaren doen er echt alles aan om je thuis te laten voelen. Oprechte gastvrijheid en aandacht. De comfortabele hotelkamers zijn modern ingericht, met behoud van het authentieke karakter. Voor de gasten is er een sfeervolle woonkamer, WiFi, een zwembad met ligstoelen, een groot terras, hangmat, tafeltennis, een speelkamer voor de kleinere kinderen... Als gast mag je gebruik maken van de kleine keuken voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. Geen zin om te koken, je kunt 's avonds in het hotel dineren. Can Clotas heeft ook drie mooie appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen en met een volledige inrichting. 

Barcelona, Girona & pittoreske dorpjes

Vanuit Can Clotas zijn er legio mogelijkheden om een dagje uit te gaan. Naar zee, natuurwandelingen, een dagje Barcelona en/of Girona of per huurauto de pittoreske dorpjes in de omgeving verkennen. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.