Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Finca Pura Vida

2-12 persoons vakantiehuis
2-12 personen
vanaf € 150 per nacht
Ga naar de website

Finca Pura Vida is een stijlvol vakantiehuis in de binnenlanden van de Costa Blanca in Spanje. Verscholen in de bergen, in alle rust & ruimte, omringd door fruitbomen. De ligging is werkelijk spectaculair. Vanaf de finca heb je een betoverend uitzicht op de omringende bergen en in de verte de Middellandse Zee. Het typisch Spaanse dorpje Benissa ligt op zeven minuten afstand en de kuststrook met veel leuke kleine strandjes ligt op slechts 12 minuten rijden.

Mooie basics en hippe accessoires

Het moderne vakantiehuis draagt de mooie naam 'Pura Vida', wat het pure leven betekent. En dat is precies wat Merijn & Jeannette je willen laten ervaren tijdens je vakantie in Spanje; het pure Spaanse leven. Ze hebben de finca strak ingericht, zonnig, licht en eigentijds. Mooie basics en hippe accessoires. Het voelt alsof je logeert in een woonmagazine!

Zwembad met uitzicht

Er is plaats voor 6, 8 of 12 personen. Bij het huis ligt een mooi zwembad met terras waar je gebruik van mag maken. Vanaf het terras kijk je over de heuvels uit naar zee. Tijdens juli en augustus wordt de Finca alleen per week verhuurd.

Leve het pure leven!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.