Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

ievers yn fryslân

10-persoons vakantiewoning
2-10 personen
vanaf € 650 per weekend
Ga naar de website

Vakantiehuis ievers yn fryslân is een bijzonder vakantiehuis op het Friese platteland, in het pittoreske dorpje Easterwierrum. Ben je op zoek naar een bijzonder verblijf voor een weekendje of weekje weg, dan weet je zeker dat je bij ievers goed zit.

Slaapkamers met openslaande tuindeuren

De opvallende vakantiewoning is gevestigd in een vrijstaand kerkje met preekstoel, klokketoren en orgel. De leefruimte bevindt zich in de voormalige kerkzaal, je slaapt in een moderne, stijlvolle aanbouw. De woonkamer van ievers ligt op de eerste verdieping en heeft een gezellige zithoek. Door de grote ramen heb je een prachtig uitzicht over het Friese land. Via de openslaande deuren loop je zo het buitenterras op of de trap af naar de kerktuin. Om de kerk ligt een ruime tuin met mooie, oude fruitbomen, verschillende terrassen, een barbecue en schommel. Volop genieten, zowel binnen als buiten. Twee van de vier mooie slaapkamers hebben openslaande tuindeuren. Je kunt hier in totaal met tien personen overnachten, ideaal voor een familie reünie, vriendengroep of twee gezinnen. 

In het hart van Friesland

Kerk ievers ligt in het hart van Friesland, tussen Bolsward, Sneek, Grou, Leeuwarden en Franeker. Prachtige terpdorpjes, Elfstedenstadjes en toeristische attracties zijn vlakbij. 

De Kraak van van Dam

Het kerkje heeft ook nog een bijzonder familielid, De Kraak van van Dam. Ook een opvallend vakantiehuis in een kerk! Ook al ga je nooit naar de kerk, voor ievers moet je zeker een uitzondering maken.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.