Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Jardín del Duende

Vakantiehuis
2-6 personen
vanaf € 750 per week
Ga naar de website

Jardín del Duende is een modern vakantiehuis met zwembad, in Andalusië, Zuid-Spanje. De ligging is adembenemend mooi! Op een half uur van de kust, in alle rust in de bergen, met 360 graden vrij zicht!

Privé zwembad in mediterrane tuin

Jardín del Duende is een 6-persoons vakantiewoning, met drie slaapkamers en twee badkamers. Privacy en rust zijn hier gegarandeerd. Buiten leven, buiten eten, buiten zijn... in de grote, mooie tuin vind je verschillende hoekjes om lekker te zitten en te genieten. Een echte eyecatcher is het zwembad met het mooiste uitzicht ever. Uren kun je hier vanuit je ligstoel staren over de heuvels van Axarquía en de uitlopers van natuurpark Sierra de Tejada y Almijara. Niet alleen buiten is het fijn, de vakantievilla is zo compleet ingericht dat het je aan niets ontbreekt. Strak en modern, door het gebruik van kleur warm en sfeervol. 

Andalusië ontdekken

Mocht het je lukken je los te rukken van het mooie huis, dan biedt de omgeving veel om te ontdekken. Authentieke Spaanse dorpjes in de directe omgeving, het strand en Nerja op een half uur rijden en de beroemde steden Sevilla, Granada en Córdoba op ongeveer twee uur rijden. Jardín del Duende biedt je het beste van twee werelden: rust & privacy rondom huis, strand & cultuur zodra je in de auto stapt. 

Beschikbaar?

Benieuwd naar de beschikbaarheid van Jardín del Duende? Klik door naar de website voor de up-to-date kalender.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.