Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Les Terrasses

8-persoons vakantiewoning
2-8 personen
vanaf € 1440 per week
Ga naar de website

Vakantiehuis Les Terrasses is een heerlijk licht, ruim en eigentijds 8-persoons vakantiehuis met zwembad. Het huis is rustig gelegen aan de rand van een dorpje, in een heuvelachtige omgeving met schitterende uitzichten, vele kastelen en schattige middeleeuwse dorpjes. Het is het droomhuis van Jeske en Vincent, net ten zuiden van de Dordogne, in de Lot-et-Garonne. 

Een droomhuis in Frankrijk

Tijdens de zomermaanden bieden Jeske en Vincent hun droomhuis te huur aan. Het houten huis is licht en zonnig, met grote ramen, 5 meter hoge luiken en openslaande deuren naar het terras dat rondom het huis ligt. Aan het terras ligt het verwarmde zwembad met heerlijke ligstoelen. Het huis staat in een ruime tuin, omzoomd door oude eiken. Geniet in de hangmat of schuif aan bij de lange tafel op het terras. Voor de kleintjes staat er in de tuin een speelhuisje. Het ruime huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Doordat het huis in de overige maanden van het jaar een woonhuis is, is het compleet ingericht, met boeken, muziek, spelletjes, een compleet ingerichte keuken. 

Een authentiek stukje Frankrijk

Les Terrasses ligt op een plek waar je nog echt rust en ruimte kunt ervaren. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Te midden van bossen en landerijen, vind je hier nog de onbedorven Franse plattelandssfeer. Typische Franse dorpjes, knusse dorpscafeetjes, heerlijke restaurantjes, gezellige markten en hier en daar een kasteel; een stukje Frankrijk waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.