Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Logeer & Sfeer

5-persoons vakantiewoning
2-5 personen
vanaf € 295 per weekend
Ga naar de website

Logeer & Sfeer; slapen bij de boer, maar dan anders. Op een steenworp afstand van de IJssel ligt vakantiewoning Logeer & Sfeer, een bijzonder sfeervolle vakantiewoning. Logeer & Sfeer ligt op het erf van een modern melkveebedrijf, te midden van de weilanden. Kijk uit over de graslanden met koeien en de dijk langs de IJssel.

Logeren in sfeer

De landelijke inrichting van de woning past perfect bij de omgeving. En het leuke is, bijna alles in de woning is te koop! Dus zie je iets leuks....Die mooie lantaarns die thuis in de vensterbank niet zouden misstaan, maar ook die sfeervolle lampjes uit de slaapkamer. Zo blijf je bij thuiskomst herinnert aan het gevoel dat het slapen naast een stal met 100 koeien en ‘s morgens een ochtendwandeling langs de IJssel je heeft gegeven. 

Je voelt je gelijk thuis bij Gerrit-Jan en Marlies. Een heerlijke verrassing staat voor je klaar en de hot tub ziet er uitnodigend uit. Op een warme zomerse dag brengt de hot tub verkoeling en hartje winter is het een geweldige ervaring om met een glas wijn in de warme hot tub te zitten en tot rust te komen. Ook aan de kleinste gasten is gedacht: in de woning zijn o.a. een kinderbed, babywieg, commode en volop speelgoed aanwezig. Verder is er buiten een trampoline, glijbaan, bolderkar en traptractor.

Hot tub met uitzicht

Logeer & Sfeer ligt in een prachtige omgeving, op de grens van de Achterhoek en de Veluwe. De dijk die langs de vakantiewoning loopt, brengt je aan de ene kant naar Hanzestad Doesburg en de andere kant naar Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Geniet van uiterwaarden, weilanden en mooie stadjes; logeren in een levend schilderij!

Logeer & Sfeer bakfiets

Gasten kunnen de paden op met een electrische bakfiets. Logeer & Sfeer heeft een superleuke bakfiets te huur. Kinderen in de bak en fietsen maar!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.