Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Maison Vivre+

Vakantiehuis
2-8 personen
vanaf € 500 per week
Ga naar de website

Maison Vivre+ biedt twee vakantiehuizen, waar je tijdelijk mag genieten van het leven als God in Frankrijk. Een authentiek Frans huis is prachtig gerenoveerd tot een warme plek, waar je tot rust komt, geniet van de ruimte, de omgeving en elkaar. Het goede leven+...

Maison no. 1

De oorspronkelijke stal is omgetoverd tot Maison no. 1, geschikt voor 6 personen. Een woning waarbij de authentieke details mooi in evenwicht zijn met het huidige interieur. De liefde straalt er van af! De huizen zijn met veel oog voor detail ingericht door Ilse van de Meerakker, interieurstylist. Wonen is haar passie en mooie woonaccessoires maken haar blij. Nou, ons ook! Blader vooral even door de foto's en je pakt morgen je koffer nog! 

Maison no. 2

Het woonhuis is nu een charmant 2-persoons vakantiehuis, met twee verdiepingen. Ook dit knusse huis biedt je net even wat meer dan een standaard vakantiehuis. Beiden huizen zijn ook samen te reserveren als 8-persoons huis. De grote tuin en het overdekte terras zijn dan voor jullie alleen. Wat ons betreft een dikke plus!

Midi-Pyreneeën

Maison Vivre+ staat in het dorpje Lalanne-Arque gelegen in de prachtige streek de Midi-Pyreneeën in Zuid-Frankrijk. Door de ligging op een heuvelrug heb je een weids uitzicht over de heuvels met in de verte de Pyreneeën. Geniet van de landelijke rust. Ben je die even zat, stap in de auto voor een dagje Toulouse, Biarritz of Andorra.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.