Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Natuurlogies Twente

Vakantiehuizen
1-5 personen
vanaf € 60 per nacht
Ga naar de website

Natuurlogies-Buurse Buiten in Twente biedt je de perfecte buitenleven vakantie, midden in de natuur, in een prachtige omgeving.

Logeren in natuurgebied Witte Veen

Hou je van pure natuur, uitgestrekt en ongerept? Van rust en ruimte? Van een uitzicht zonder 'obstakels uit de bewoonde wereld'? Van buiten inspiratie op doen, je hoofd leeg laten waaien en echte stilte? Van kinderen die zich uren vermaken in het bos? Boek een weekendje weg of vakantie bij Natuurlogies-Buurse Buiten in Twente.

B&B of vakantiehuis op historisch erf

Natuurlogies-Buurse Buiten betekent kleinschalig & sfeervol logeren, op een karaktervol erfgoed in een B&B of vakantiehuis. B&B de Beekloft bij Erve Witte Veen is een 2-persoons gastenverblijf, met naast een ruime slaapkamer een grote living met heerlijke kachel. De 5-persoons Heerenkamer en het 4-persoons Bakhuus liggen op Erve 't Markslag. Beide vakantiewoningen bieden een ideale combinatie tussen oorspronkelijke Twentse elementen en hedendaags comfort. Mooie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, nieuwe badkamer en een fijne kachel in de woonkamer om bij te ontspannen!

Ware rust, in je hoofd en om je heen

Liefhebbers van natuur- en outdooractiviteiten ontdekken hier in alle seizoenen van het jaar de mooiste routes & plekjes. Beleef de rust, de gastvrijheid en de landschappelijke schoonheid van Twente.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.