Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Villa Annabelle

14-persoons vakantiehuis
8-14 personen
vanaf € 590 per weekend
Ga naar de website

Villa Annabelle is een familiehuis op slechts enkele uren rijden van Nederland. Een fijn en sfeervol huis, gelegen in het Sauerland vlakbij Winterberg. Een vakantiehuis met authentieke details, veel ruimte (zowel binnen als buiten) en in elk verblijf een eigen sfeer.

Luxe vakantiehuis voor 14 personen

Het typisch Duitse vakwerkhuis heeft een volledige metamorfose ondergaan. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven en bepalen in combinatie met de mooie moderne inrichting de sfeer. Het huis heeft 6 slaapkamers, waarvan enkele met een eigen badkamer. Er is een eigentijdse keuken, die in open verbinding staat met de eetkamer. Gezellig kokkerellen terwijl aan de grote eettafel wordt gelachen en gepraat. Een aparte speelkamer voor de kinderen, knusse zithoekjes, een ruime tuin met uitzicht op puur natuur. 

Op vakantie in het Sauerland

Villa Annabelle ligt in een vriendelijk dorp, in een prachtige omgeving met verse broodjes letterlijk naast de deur. Midden in het Sauerland, waar je in de winter kunt rodelen en skien en in de zomer eindeloos kunt wandelen, mountainbiken, zwemmen, klimmen... Je hoeft je geen moment te vervelen. Wil je dat wel, het huis voelt als een thuis! Voel je welkom om te niksen en te genieten van het samenzijn, met vrienden en/of familie. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.