Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Villa La Farfalla

B&B en appartementen
2-8 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Villa La Farfalla is een heerlijk vakantiedomein in de groene heuvels van Umbrië, in Italië. Een eeuwenoude villa is omgetoverd tot een sfeervol vakantieparadijs met B&B kamers, appartementen en een studio. 

Landgoed op een heuvel

Villa La Farfalla ligt bovenop een heuvel. Rondom heb je een fantastisch uitzicht. In de villa liggen de verschillende B&B kamers, vijf in totaal. De luxe en stijlvolle kamers hebben allen een eigen badkamer en zijn geschikt voor 2-4 personen. Sommige kamers kunnen geschakeld worden tot een appartement. De oude stallen naast de villa zijn gerenoveerd en bevatten nu twee appartementen. In de voormalige paardenstal bevindt zich een studio voor twee personen. Voor de gasten van Villa La Farfalla is er een heerlijk zwembad, een groot terras en een restaurant. Minimaal vier keer per week kan je aanschuiven voor een smakelijk diner. 

Wat is er te doen?

Wandelen over het landgoed, lekker zonnen, zwemmen, spelen: er is genoeg te doen op het landgoed. In de buurt liggen prachtige steden en dorpen als Gubbio, Assisi, Urbino en Perugia. Een mooie combinatie van cultuur, natuur en vakantieplezier.  

Trouwen, workshops, vergaderen?

Villa La Farfalla is ook als geheel te huren, voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften of families, vrienden... 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.