Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Zalig aan Zee

10-16 pers vakantiehuizen
2-16 personen
vanaf € 650 per nacht
Bezoek website

Zalig aan Zee: hoe fijn klinkt dat! Voor een zalige vakantie aan zee ben je van harte welkom in een van de prachtige vakantiehuizen in Knokke, aan de Belgische kust. 

Vakantie aan zee

Zalig aan Zee heeft vijf comfortabele woningen, van 10 tot 16 personen, waar je samen met familie en vrienden een weekend weg of op vakantie kunt gaan. Genieten van elkaar, van samen ontbijten, lekker lang tafelen, spelende kinderen, verfrissende strandwandelingen, kokkerellen, fijne momenten in de buitenlounge met open haard... Alle comfort is aanwezig om zorgeloos samen te zijn, van beddengoed en handdoeken tot de eindschoonmaak die voor je wordt gedaan. De stoere strandhuizen hebben allemaal dezelfde sfeer en uitstraling: natuurlijke, robuuste materialen zoals steigerhout en beton, grote open ruimtes, veel licht en heerlijke kingsize bedden en bedstedes/slaapnissen voor de kinderen. Je voelt je gelijk thuis, het vakantiegevoel neemt bezit van je zodra je de drempel overgaat. 

De zee op loopafstand

De huizen liggen in Knokke-Heist, op loopafstand van zee en strand. Lekker lang wandelen, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, vis eten... Knokke is ook een shoppingparadijs met alle winkels 7 dagen per week open, om nog maar te zwijgen van de vele culinaire pareltjes die de badplaats rijk is. Het schilderachtige Damme en mooie Brugge liggen op minder dan 20 minuten rijden.

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.