Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Pipowagen Hoge Meinen

Pipowagen
2-6 personen
vanaf € 145 per weekend
Ga naar de website

Pipowagen op landgoed Het Hoge Meinen vind je tussen Lichtenvoorde, Groenlo en Winterswijk in de mooie Achterhoek. Het landgoed is de thuisbasis voor het boerenbedrijf van familie Hijink, hun prachtige monumentale herenboerderij en de nostalgische woon- ofwel pipowagen. Een pracht logeerplek voor iedereen die van rust, ruimte en relaxen houdt. Én genieten, wat al begint zodra je de met hoge bomen omgeven oprijlaan opdraait.

Romantische bedstee, bubbels en ontvangst met appeltaart

Wanneer je de woonwagen instapt, valt niet alleen de slim ingerichte ruimte en het adembenemende uitzicht op. Ook de geur van versgebakken appeltaart is niet te missen. Een warm welkom. De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt zelfs een oven en -lang leve het gemak!- een vaatwasser. Het slapen in de mini bedstee is voor kinderen een belevenis op zich. Voor volwassenen is er een romantische, ruime bedstee en een slaapbank. Bij de nostalgische pipowagen hoort een apart badhuis met eigen sanitair en een heerlijk bubbelbad. Niets fijner dan met de deur open over de uitgestrekte weilanden uit te kijken, al dan niet met een Achterhoeks wijntje in de hand. Wie weet spot je zo nog wel een ree!

Genieten van 't buitenleven in de Achterhoek

Zeker wanneer je een zwak voor natuur en beesten hebt, is het Hoge Meinen perfect. Het landgoed is omgeven door vele prachtige fiets- en zandpaden en in de buurt is een groot, recreatief natuurbad te vinden. Vanaf het terras van de pipowagen kijk je prachtig uit over de velden, hang je loom in de hangmat of stook je ’s avonds lekker een vuurtje. De kinderen zijn welkom om bij de kalfjes te komen kijken. Een droom toch? 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.