Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Domaine Malpas

Gîtes en lodgetenten
2-6 personen
vanaf € 900 per week
Ga naar de website

Domaine Malpas is een sprookjesachtig vakantiedomein in het zuidwesten van Frankrijk. Je verblijft in een oase van rust, met volop ruimte en natuur om je heen.

Vakantie in een luxe gîte of lodgetent

Het kleinschalige & kindvriendelijke domein van Bart & Boor bestaat uit drie gîtes, vier lodgetenten, een zwembad en kinderbadje. Verder kun je gebruik maken van de 2 hectare tuin, om in te spelen, te zonnebaden, te eten. Je kunt de gezelligheid opzoeken met andere gasten, maar ook in alle vrijheid genieten van je eigen luxe vakantieverblijf. Bart & Boor hebben een vertrouwde sfeer weten te creëren, waardoor je gelijk op je gemak bent en je thuisvoelt. 

De drie gîtes zijn comfortabel ingericht. Met behoud van het authentieke karakter zijn de vakantiehuizen volledig gemoderniseerd. Openslaande deuren, een open haard, 5-pits gasfornuis en plaats voor 4-6 personen. De vier lodgetenten zijn speciaal voor Domaine Malpas op maat gemaakt. Het onderscheidende ontwerp, waarbij de voorkant in zijn geheel open kan, biedt veel comfort en geeft je het gevoel echt buiten te zijn. Ze hebben elk 2-3 slaapkamers, een eigen badkamer met wc en douche, keuken, heerlijke bedden en een grote veranda met prachtig zicht op het groen. Ze zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen (tot max. 6 personen).

De Ayveron

De omgeving van Domaine Malpas biedt alles wat je van een vakantie in Zuid-Frankrijk verwacht. Leuke dorpjes met gezellige markten, prachtige stadjes en lekkere restaurantjes. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.