Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Sleeping with Van Gogh

Safaritenten en vakantiehuizen
1-6 personen
vanaf € 75 per nacht
Ga naar de website

Sleeping with Van Gogh is een bijzonder logeerconcept: overnachten in Brabant in de sfeer van Vincent van Gogh. Op vijf verschillende locaties in het Brabantse land vind je zeven unieke accommodaties, ontworpen door negen designers. 

In de voetsporen van Van Gogh

Ben je benieuwd naar het leven van Vincent van Gogh? Vincent woonde en werkte het grootste deel van zijn leven in Brabant. Treed in de voetsporen van Van Gogh en ontdek wat Vincent zo lief had in Brabant. Van zijn geboorteplaats Zundert tot Tilburg waar hij zijn eerste tekenlessen kreeg.

Overnachten in de stijl van Van Gogh

Verspreid over vijf locaties in Brabant vind je zeven bijzondere en onverwachte plekjes, waar je je waant in de wereld van Vincent. Van een prachtig ingerichte lodgetent (safaritent) in Kaatsheuvel tot een boerderijtje op een vakantiepark. Aan de rand van natuurpark de Kampina tot de groene oase van Oisterwijk en het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. De accommodaties zijn ingericht in de stijl van Van Gogh: met zonnebloemen, elementen uit schilderijen, typerende kleurtonen, in beeld, in woord, in kleur. Een kleine blik op het levensverhaal van de hartstochtelijke Vincent van Gogh. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.