Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

‘t Olde Hof

B&B en groepsaccommodatie
2-12 personen
vanaf € 95 per nacht
Bezoek website

't Olde Hof in Drente bestaat uit drie gastenverblijven; 't Voorhuis (2-6 personen), 't Achterhuis (2-4 personen) en 't Venhuis voor 2 personen. Een romantischer plekje dan 't Venhuis is nauwelijks te vinden in Nederland. Romantiek voor twee, voor een nachtje weg, een weekendje rust of als unieke bruidssuite. Een droomplek aan het water!

Logeren aan het water

Het Venhuis is een 2-persoons B&B van boerderij 't Olde Hof in Westervelde, op het platteland in Drenthe. In de prachtige tuin ligt, verscholen tussen de rodondendrons, dit idyllische huisje. Aan het water, met een eigen terras met ligstoelen, een prachtig uitzicht en pal naast het venhuis een houtgestookte hot tub. Het venhuis heeft een romantisch tweepersoons bed, een zitje, eigen koffie-/thee faciliteiten, een koelkast en magnetron. De badkamer bevindt zich in nabijgelegen badhuis. 's Ochtends wordt het ontbijt op een groot dienblad door eigenaresse Dirkje gebracht. Elke dag tovert ze iets anders tevoorschijn. 

Actief of passief genieten

Zin om actief bezig te zijn? In de omgeving is het prachtig wandelen en fietsen. Gasten van 't Olde Hof mogen ook gebruik maken van de tennisbaan en het zwembad. Liever even helemaal niets? Ervaar de rust op het Drentse platteland, terwijl je languit geniet in een van de ligstoelen op het terras. 

Ook voor groepen

Naast 't Venhuis heeft 't Olde Hof ook 't Achterhuis en 't Voorhuis in de verhuur, te reserveren als groepsaccommodatie voor 10-12 personen. Exclusief voor jouw gezelschap met privé zwembad, tennisbaan, sauna en hot tub.

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.