Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

‘t Lingeveld

B&B
1-4 personen
vanaf € 82 per nacht
Ga naar de website

Bed & Breakfast 't Lingeveld is een landelijk gelegen B&B met luxe gastenkamers. Overnacht in alle rust op het platteland, geniet van de ruimte om je heen en laat je verwennen. 't Lingeveld heeft vier sfeervolle kamers, in landelijke stijl ingericht. Op de begane grond van het gastenverblijf ligt een grote gemeenschappelijke ruimte, met lange leestafel en comfortabele fauteuils bij een heerlijke kachel. Daarnaast is er een bijzonder gastenverblijf in de hooiberg (onze favoriet!).

Bijzonder overnachten in de Betuwe

Wanneer je kiest voor een overnachting in de hooiberg, dan krijg je het gevoel alleen op de wereld te zijn. De hooiberg staat achter op het erf van de boerderij en is in authentieke stijl gebouwd. In de hooiberg bevindt zich een ruime slaapkamer en badkamer. De inrichting is een perfecte mix tussen landelijk, romantisch, brocante en hedendaagse luxe. Slapen in een romantisch hemelbed met uitzicht over de weilanden, badderen in een bad op pootjes en voor de romantici is er de mogelijkheid om te ontbijten in het hooi, boven de slaapkamer. Via een houten trap bereik je de hooizolder die een prachtig uitzicht biedt en waar je kunt genieten van je ontbijt bij opkomende zon. 

De Bed and Breakfast ligt op het platteland, bij de rivier de Linge, tussen Arnhem en Nijmegen in. Er is veel te doen in de omgeving. Mooie fietstochten door de Betuwe, winkelen in Arnhem en/of Nijmegen, een bezoek aan de Ooijpolder... 

Heb je iets te vieren, zin in een romantisch nachtje of gewoon even lekker samen weg? Ik kan je van harte (de hooiberg van) 't Lingeveld aanbevelen!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.