Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Duynpark Het Zwanenwater

Safari- en belltenten
2-8 personen
vanaf € 245 per weekend
Ga naar de website

Duynpark Het Zwanenwater ligt op steenworp afstand van het strand van Callantsoog. Overnachten in een sfeervolle tentlodge (safaritent) of tipi (belltent) is genieten van alles wat de kust te bieden heeft.

Strandlodge of Duinlodge

De tentlodges liggen midden in de polder, in een eigen duinlandschap, grenzend aan natuurgebied Het Zwanenwater. Elke lodge ligt in een duinpan, met uitzicht op de omliggende natuur. De tenten zijn geschikt voor 6-8 personen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, van glazen, bekers, mokken, borden, bestek, potten, pannen, messen, scharen, koffiemaler tot opscheplepels. De tentlodges zijn op een unieke en eigenzinnige wijze ingericht, met gezellige bedstee, houtkachel, olielampen, eigen wastent... Dus geen TV of radio (wel stroom), maar volop sfeer, rust, gezelligheid en unieke belevenissen.

Back to basic

Slapen in de bedstee, een vuurtje stoken om te koken, kaarsen branden in de avond, water halen voor de buitendouche of de hot tub opstoken voor een weldadig bad: tijdens je verblijf in het Duynpark staat alles in het teken van beleven en genieten! 

Nieuwe tipi's

Nieuw bij Duynpark Het Zwanenwater zijn de ingerichte tipi's, genaamd de Jutter. Elke Jutter heeft een eigen privé picknicktafel, een volledige inrichting, een kachel en zelfs 4 heerlijke matrassen. De eigen douche en toilet en overdekte keuken maken het feest compleet! Tipitijd!

Zon, zee & strand!

Strandtent WOEST

Op het strand bij het Duynpark ligt strandtent WOEST, 7 dagen in de week geopend, voor een ontbijtje aan zee, een wijntje bij zonsondergang...

Ga naar de website