Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Het Boerenbed

Safaritenten
2-6 personen
vanaf € 325 per week
Bezoek website

Het Boerenbed, bijzonder overnachten bij de boer. Lekker buiten leven en genieten van het moment. Geen electriciteit, wel stromend water. Koken op hout, eitjes rapen in het kippenhok, water halen bij de pomp. Even terug in de tijd, met alle tijd! Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen en van de lange avonden rond de warme houtkachel. 

Leven als een Heerenboer

Het Boerenbed heeft ook een luxe variant, de HeerenBoer tent. Verwen jezelf met vele extra's tijdens je vakantie op de boerderij. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, er liggen handdoeken voor je klaar. Geniet in je eigen hot tub, van je eigen boerendouche, een eigen bakbecue of luier een paar uurtjes in de tweepersoons hangmat. 

De mooiste glamping-locaties

De Boerenbed tenten staan op de mooiste locaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Engeland. Denk aan een mooie plek en reken maar dat er een BoerenBed Boerderij aanwezig is. De safaritenten staan bij werkende agrarische bedrijven. De boerenbedrijven hebben allemaal iets bijzonders en de boerenfamilies laten je graag kennis maken met het leven op het platteland. Er is altijd wat te beleven. Slootje springen, konijntjes vertroetelen, lammetjes de fles geven, kaas maken, koeien melken of wandelen met de ezel. Elke boerderij heeft zijn eigen specialiteit.

Weg van de drukte, weg van de hectiek van alledag! Rust, ruimte en genieten.... Vergeet de tijd!

Bezoek website


Vroegboekkorting Boerenbed

Vroegboekkorting Boerenbed

Profiteer van € 50,- korting op je boeking! Voor BoerenBed vakanties in NL én daarbuiten wanneer je boekt voor 28 februari 2017.

Actie bekijken