Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Het Verborgen Verblijf

Safaritent en B&B
2-7 personen
vanaf € 325 per nacht
Ga naar de website

Het Verborgen Verblijf is een belevenis voor iedereen. Verscholen in het groen op de Veluwe liggen deze bijzondere safaritenten, waar je bijzondere ontdekkingen gaat doen! 

Op vakantie als ontdekkingsreiziger

Het verblijf bestaat uit een grote leef/slaaptent, een riante bad tent, een kookwagen en een vrijstaand ‘Out House’ toilet. In de tent is alles compleet, je hoeft je nergens zorgen om te maken. Maar voor sommige dingen moet je iets meer moeite doen dan je gewend bent... en dat is een van de charmes van het Verborgen Verblijf. Er is geen knop om te koken of een lampje aan te doen. Koken doe je op de houtgestookte kookwagen en een uurtje fietsen voorziet je in de dagelijkse energebehoefte. Je bevindt je letterlijk midden in de natuur. Egels en konijnen ritselen voorbij en het “oeh-hoe” dat je ’s nachts hoort, is van een wijze uil die 's nachts tot leven komt bij het Verborgen Verblijf. 's Ochtends ontwaak je met een prachtig vogelconcert!

B&B op het landgoed

Ver van alle drukte biedt het Verborgen Verblijf ook een fijn verblijf in B&B Back to basic. Sloophout en ander materiaal kregen een tweede leven in het sfeervolle verblijf. Relaxen zonder TV, met een glas wijn bij de houtkachel, overdag fietsen door het groen. 

Geniet van een bijzonder plekje, verborgen in de mooiste stukjes groen die Nederland te bieden heeft!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.