Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Le Puy Ardouin

Gîtes, luxe safaritenten en camping
1-4 personen
vanaf € 300 per week
Ga naar de website

Le Puy Ardouin, voor als je op zoek bent naar een bijzonder plekje waar stilte nog echt stil is. Een verblijf bij Le Puy Ardouin staat garant voor rust, ruimte en ontspanning. Op een idyllisch landgoed in de zonovergoten Vendee liggen de gezellige gîtes met houtkachel en luxe ingerichte safari- en deserttenten. Ook zijn er 3 kampeerplekken voor je eigen tent, te midden van de reusachtige kastanjeboom en indrukwekkende mystieke stenen.

Glamping, camping of vakantiewoning

Het is moeilijk kiezen bij Le Puy Ardouin. Er staan enkele sfeervolle en volledig ingerichte woody safaritenten en desert tenten klaar, op de mooiste plekjes op het landgoed. Door de complete inrichting, de natuurlijke uitstraling en de prachtige ligging ervaar je een ongekend vakantie- en vrijheidsgevoel. Daarnaast zijn er twee gezellige gîtes, authentiek en knus ingericht. Geniet in de ochtendzon van het ontbijt, terwijl je uit kijkt over het landgoed. Slechts de boer komt af en toe langs om zijn beesten te verzorgen, verder heerst er rust...

Een inspirerende omgeving

Le Puy Ardouin ligt op zo’n 4 uur rijden ten zuidwesten van Parijs, in de zonovergoten Vendee, een klein uurtje rijden van de Atlantische Oceaan. Het landgoed is groot, je kunt er heerlijk dwalen en vindt overal hoekjes om te zitten. Petra en Jan bieden gasten een stille plek, ver weg van alle drukte, waar rust en ontspanning centraal staan. Tijdens je verblijf kun je een duik nemen in het verwarmde zwembad, genieten in de houtgestookte sauna, bij de haard kruipen in de gezamenlijke woonkamer, je eigen pizza bakken in de broodoven, onder de sterren naar een film kijken of meelopen met de stiltewandelingen.

Houtgestookte sauna

Le Puy Ardouin heeft een houtgestookte sauna op een bijzondere plek tussen de bomen en mystieke stenen, met uitzicht op de etang, het dal en de koeien van de buren. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.