Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Varende Suite van Friesland

Varend 4-6 pers. vakantiehuis
2-6 personen
vanaf € 59 per persoon
Ga naar de website

Het varende ScheepsHuisje, een uniek concept voor een bijzondere belevenis op het water. Weekendje er op uit? Heerlijke (vaar) vakantie, een bijzondere overnachting of een ontspannen dagje varen met familie, vrienden of collega’s? Deze ‘Varende Suite’ van Friesland is al te reserveren vanaf één nachtl.

Unieke vaarservice!

De Varende Suite is uitsluitend te huur met unieke vaarservice. Een schipper vaart naar de gewenste locatie(s) en gaat na het afmeren van boord. Vaarervaring is dus niet noodzakelijk!

Slapen op het water

Het varende huisje is verrassend ruim, luxe en comfortabel. Het ScheepsHuisje heeft vier comfortabele slaapplaatsen, uit te breiden tot maximaal 6 personen. Alle voorzieningen zijn aan boord, incl. 3 televisies (1 x DVD) en Bluetooth audio installatie. Een ruime woonkamer met verwarming en houtkachel, een designkeuken met vaatwasmachine, combi oven/magnetron, Nespresso koffieapparaat, gasfornuis en een grote koelkast, een ruime, luxe doucheruimte. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in deze luxe vakantiewoning; puur en zorgeloos genieten!

Bijzonder veelzijdig

Het ScheepsHuisje is veelzijdig in te zetten. Van (bruids)suite en B&B vanaf één of meerdere nachten tot aan een heerlijk comfortabele vakantie op het water. LifeStyle Yachting in Terherne verzorgt bijzondere arrangementen op maat. Bij een vaartocht zonder overnachting kan het ScheepsHuisje zelfs maximaal 12 personen verwelkomen!

Ga jij binnenkort aan boord voor een unieke ervaring?

Luxe B&B voor 1 nacht

Origineel overnachten? Het varende vakantiehuis is ook te boeken als luxe Bed & Breakfast op de Friese Meren, inclusief homemade breakfast food & drinks verzorgd door Picknickers.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.