Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Tjalk Het Wakend Oog

B&B op tjalk
2-4 personen
vanaf € 150 per nacht
Bezoek website

B&B Het Wakend Oog staat garant voor een unieke logeer ervaring! Aan boord van een authentieke Tjalk, ruim honderd jaar oud, vind je de gezellige bed and breakfast van Jitske & Leo. Ze bieden je een bijzondere overnachting op het water.  

Voor anker op het Slotermeer

Na aankomst bij de ligplaats van het Wakend Oog in Sloten (Friesland) en na een heerlijke zeiltocht op het Slotermeer, vaart schipper Leo je naar de plaats waar je voor anker gaat. Als de schipper er van verzekerd is dat het anker goed ligt, vaart hij met een kleine bijboot terug naar de haven. De volgende ochtend keert hij terug met een heerlijk ontbijt.

Slapen op het water

Buitengaats, in alle rust, overnacht je saampjes, met vrienden of met je gezin op de mooie Tjalk. Geniet van de zonsondergang aan dek of op een frisse avond bij de gezellige houtkachel in de kajuit. Duik de kooi in en val al deinend in slaap. Er is aan boord plaats voor vier personen, met een knus tweepersoonsbed en in het vooronder nog twee slaapplaatsen. Geen verkeer, geen media, alleen het ruisen van de wind en het klotsen van het water! Romantiek ten top!

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.