Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Theeschenkerij De Tuinkamer

Theehuis
vanaf 1 personen
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website

Theeschenkerij de Tuinkamer ligt midden in het park Oog en Al in hartje Utrecht. Ontmoeten, ontspannen en genieten staan hier centraal. Het landhuis ademt een fijne huiskamersfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt. Bijtanken tijdens een dagje shoppen, theeleuten met vriendinnen of een ontspannen werkoverleg… Je bent hier altijd welkom!

Eigentijds & gastvrij

De Tuinkamer is meer dan alleen een theeschenkerij. Door de persoonlijke aandacht van gastvrouw Karen voelt iedereen zich hier thuis. Het authentieke landhuis is eigentijds ingericht en je hebt de keuze uit een verrassend assortiment. Verse thee passend bij het seizoen, huisgemaakte ijsthee, verse koffie, gezonde sapjes, verschillende lekkernijen, een lichte lunch of een complete high tea… het wordt gegarandeerd genieten!

Ontmoeten

Met haar enthousiasme en gastvrijheid maakt Karen van De Tuinkamer een echte ontmoetingsplaats. Een fijne plek voor zowel spontane ontmoetingen als georganiseerde activiteiten. Op zaterdag is er vaak een leuke workshop op het gebied van bijvoorbeeld koffie, thee of lifestyle. Verder zijn er speciale ochtenden voor ouderen uit de buurt, knutselmiddagen voor kinderen en dagen waarop ondernemers hun nieuwe producten of diensten kunnen introduceren.

Bezoek deze unieke plek en ontmoet bijzondere mensen!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.