Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Theetuin Binnen & Buiten

Theetuin
vanaf 2 personen
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website

Theetuin Binnen & Buiten ligt in het prachtige rivierenlandschap nabij Sleeuwijk en vestingstad Gorinchem. Bij theetuin Binnen & Buiten zit je bij mooi weer in de zonnige tuin, een bijzondere plek om uit te rusten na een wandeling in de uiterwaarden, te genieten van een heerlijk kopje thee of koffie na een fietstocht of gewoon om inspiratie op te doen en te genieten van al het moois om je heen. Overal in de tuin vind je gezellige zitjes met uitzicht op de weilanden, tuin en fruitbomen. 

Sfeervol theehuis

Wanneer het weer wat minder is kan je genieten in het sfeervolle theehuis, gevestigd in de voormalige stal van de Brabantse langgevelboerderij. De oude gebinten zijn bewaard gebleven, het is een mix van authentiek en modern. Proef vooral ook even het lekkers. Er worden diverse streek- en huisgemaakte producten geserveerd. Een aanrader is de Special High Tea. Schep losse theeblaadjes zelf in je kopje en proef de pure theesoorten uit China en Japan. De thee is door Karin met zorg uitgekozen bij de lekkernijen en staat bij deze High Tea centraal.

Tijd voor Thee

Tijd voor Thee is het op ieder moment van de dag! Gastvrouw Karin volgt de opleiding tot theesommelier en legt je graag uit waarom thee meer is dan wat water en blaadjes in een pot. Thee betekent genieten van warmte, gezelligheid en ontspanning. Zij organiseert dan ook regelmatig bijzondere activiteiten waaronder Tijd voor Thee; een theeproeverij met verschillende smaken thee en bijpassende lekkernijen. 

Beleef, Proef en Geniet!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.