Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Theetuin Eemnes

Theetuin
vanaf 1 personen
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website

Theetuin Eemnes ligt verscholen in het groen, op de grens van Utrecht en Noord-Holland. Een heerlijke plek voor jong en oud, het hele jaar geopend.

Genieten van thee en taart

Het houten theehuis heeft een idyllische tuin met zitjes, verspreid op het grasveld, in afgeschermde hoekjes en in het prieel. Onder de bomen staan lange tafels, bij de zandbak en speelhoek vind je picknicktafels. Tijdens de koudere maanden zit je in het gezellige theehuis en de verwarmde kas (met erg leuk landleven winkeltje!). Op de toonbank lonken de taarten naar je. Wordt het de klassieke appeltaart of een ander lekker stuk taart? Ook voor de lunch ben je hier van harte welkom. Rijk belegde broodjes, gezonde salades... of kies je liever voor je eigen etagère vol lekkers tijdens een high tea

Fietsen, wandelen en varen

Theetuin Eemnes wordt omringd door het prachtige polderlandschap van de Eemvallei en ligt op een knooppunt van verschillende fiets- en wandelroutes. Dat verklaart misschien ook meteen de drukte. Want hoe heerlijk is het om tijdens of na het wandelen lekker neer te ploffen voor een kop thee of koffie met een zalig taartje? Ook als je minder actief bent, is hier genoeg te doen. Zo kun je in de omgeving een sloepje huren om rivier de Eem en het Eemmeer te verkennen.

Iets te vieren?

Een verjaardag, high tea met vriendinnen, reünie, jubileum of condoleance? Theetuin Eemnes verzorgt jouw speciale moment met liefde! 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.