Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Theetuin H-eerlijk

Theetuin
vanaf 1 personen
vanaf € 14 high tea p.p.
Ga naar de website

Theetuin H-eerlijk ligt aan een autovrije weg, aan de Amstel ter hoogte van de Tolhuissluis in de gemeente Nieuwkoop. Door de ligging aan een wandel- en fietspad is de theetuin de ideale plek om te combineren met een dag in de buitenlucht. Wanneer je te voet over de bruggetjes van de sluis loopt, word je à la minute blij van de mooie locatie.

(H)Eerlijk genieten

Tijdens een bezoek aan de theetuin is het maar moeilijk kiezen. De lekkerste thee, fair trade koffie uit Ethiopië en verfrissende sapjes, met en zonder bubbels van het Engelse bedrijf Belvoir. Tijdens ’s zomerse dagen maak je het feest compleet met biologische waterijsjes en schepijs in bijzondere smaken. Voor de kleine trek is er huisgemaakt gebak en voor de iets grotere trek zijn er diverse lunchgerechten. Ook de high tea kan natuurlijk niet ontbreken. Variërend van 1 tot 3 gangen kies jij zelf hoe je deze invult. Wel even van tevoren reserveren! Het is niet alleen maar moeilijk kiezen uit al het lekkers, want waar ga je zitten? Onder de bomen met zicht op de sluis, in het gras of in de romantische kas?

Fijn voor het hele gezin

Terwijl jij wegdroomt bij het geweldige uitzicht, aan de voorkant op het water en aan de zij- en achterkant op de Drecht en de weilanden, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Op ontdekkingstocht door de tuin passeren ze het glazen theehuis en komen ze uit bij de speelplaats met glijbaan, schommels en meer. Nadat ze uitgespeeld zijn nog even langs de beestenboel en de dag kan niet meer stuk! Kippen, pauwen, geiten, poezen en een pony… Je vindt ze hier allemaal.

Workshops!

Bij Theetuin H-Eerlijk worden verschillende workshops gegeven, o.a. schilderen, keramiek en sieraden maken.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.