Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Theetuin ‘t Einde

Theetuin en Theeschenkerij
vanaf 2 personen
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website

Theetuin en Theeschenkerij 't Einde in Zuiderwoude is een van de meest idyllisch gelegen theetuinen in Nederland. Het theehuis is gevestigd in het laatste huis van het dorp en biedt aan drie kanten uitzicht over de weilanden. Het charmante theehuis ligt aan prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes.

Genieten van thee met taartjes

Verse bloemen op tafel, gekleurde kleedjes, de taart van de dag op een krijtbord; een heerlijke omgeving om neer te ploffen (en niet meer weg te gaan...)! De eigenaresse bakt alle taarten zelf, de lekkerste wortel-, appel- en bosvruchtentaarten. Hier is het onmogelijk kiezen uit al het lekkers. Alles uit eigen keuken is supervers. Kies je een lekker broodje of liever de High Tea? Voor de zoete kauwen onder ons; ga voor de tea complet; een kop thee met drie stukjes zoete taart! Genieten maar!

Schuitje varen, theetje drinken

Wanneer je met een fluisterbootje vanuit Broek in Waterland een dagje gaat varen, dan moet je beslist aanleggen bij Theetuin 't Einde in Zuiderwoude! Vanuit je bootje (of vanaf de fiets) stap je zo het terras op; kleine klapstoeltjes op een grasveldje aan het water met uitzicht over de weilanden of geniet van een High Tea onder de bomen. Wat een rust, wat een idylle! 

Leestip!

Zoveel water in de omgeving, (er-)vaar Laag Holland vanaf het water.

Ga naar de website