Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Vakantiehuisjes Dennenoord

2-6 persoons vakantiehuisjes
2-6 personen
vanaf € 235 per week
Ga naar de website

Vakantiehuisjes Dennenoord: veel mensen kennen Dennenoord van het houten authentieke theehuis en het knusse winkeltje met een 'hoog-hebben'-gehalte. Maar... er is meer! Op een van de mooiste locaties in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt een klein vakantiepark met sfeervolle (houten) vakantiehuisjes: Vakantiehuisjes Dennenoord. 

High tea & holiday

Bij Dennenoord kun je overnachten in een van de zeven vakantiehuisjes. De huisjes ademen een Engelse sfeer, hebben een heerlijk terras of veranda en zijn romantisch ingericht. Fijn voor een ontspannen week of weekend! De huisjes bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Neem vooral ook je trouwe viervoeter mee. 

Vakantie in Twente

Dit gedeelte van Twente is werkelijk uniek. Beekdalen worden afgewisseld door glooiende essen, uitgestrekte bossen wisselen zich af met lieflijke landerijen. Om daar van te genieten zijn vele wandelroutes uitgezet en fietspaden aangelegd. Het nabijgelegen Ootmarsum is een schilderachtig stadje dat met z'n gezellige steegjes en pleinen is uitgegroeid tot één van de meest gewilde vakantiebestemmingen in Twente.

Ik weet wel wat mijn favoriete bestemming in Twente is! 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.