Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Ekengård

Vakantiehuizen
1-6 personen
vanaf € 320 per week
Ga naar de website

Vakantiehuizen Ekengård... Wanneer ik aan Zweden denk, zie ik rode houten huizen, uitgestrekte bossen en meren, rust & ruimte, elanden en Scandinavisch design voor me. Precies dat wat Ekengård te bieden heeft. Alle Zweedse klassiekers komen hier samen. 

Tussen Göteborg en Stockholm

Ideaal gelegen, tussen Göteborg en Stockholm, liggen de luxe vakantiehuizen (geschikt voor 5 + 1 persoon) van Ekengård. Midden in de natuur, op een bijzondere locatie. De onlangs gerenoveerde boerenschuur uit 1800 heeft alle authentieke details behouden, gecombineerd met modern comfort als vloerverwarming, flatscreen en een goed uitgeruste keuken. In de tuin staat een op hout gestookte hot tub die je kunt reserveren. Sfeervol en karakteristiek, warm en modern. De twee speciale vakantiehuizen kunnen zo uit een woonblad zijn weggelopen. Vanaf je grote terras kijk je uit over een meertje en de bosrand waar zich zo nu en dan een eland meldt. Uniek!

Puur natuur en Hip Stockholm

Beleef de ongerepte Zweedse natuur en maak kennis met de cultuur. Ook om een weekendje te gaan shoppen in hip Stockholm, is Ekengård een perfecte locatie! Alle goeds van Zweden ervaar je hier! Opgemaakte bedden, de eerste boodschappen;  welkom bij Hans & Anita! 

Ga naar de website