Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Ergens op een heuvel

Vakantiewoningen en ecohuisje
2-6 personen
vanaf € 235 per week
Ga naar de website

Ergens op een heuvel... in Zuid-Portugal met een weids uitzicht op het zuiden, liggen vakantiewoningen waar de kippen scharrelen onder een amandelboom en iemand afkoelt in het zwembad.

Vakantiewoning met privé zwembad

Ergens op een heuvel, nabij het plaatsje Silves, ligt de karakterestieke Portugese Casa Isabel, een vakantiewoning voor maximaal zes personen. Dit huis ligt op een heuvel. Vanaf de veranda zie je onder de olijfboom door bij helder weer de kust liggen. Bij het vakantiehuis ligt een privé zwembad en hoort een afgesloten binnenplaats. Je kunt ook overnachten in Het Boerenhuis, een knus vakantiehuis voor twee personen. Dit nostalgische huis is volledig gerenoveerd. Vanuit de slaapkamer op de 1e verdieping heb je een geweldig uitzicht op de heuvels en het zwembad. Het privé zwembad is te bereiken via een eigen pad. Dit huisje wordt 's zomers alleen in combinatie met Casa Isabel verhuurd.

Bijzonder Ecohuisje

Het tweepersoons Ecohuisje staat op een mooie plek onderaan de heuvel, tussen de amandelbomen in. Wil je meer `back to basic', dan is het ronde eco huisje een aanrader! Glamping in een huisje gemaakt van strobalen. De koepel op het dak zorgt overdag voor een mooie lichtinval en ´s avonds bij helder weer voor een prachtige sterrenhemel. Midden in de natuur en toch niet ver van Silves en het strand.

Extra activiteiten

In het voor en naseizoen, eigenlijk buiten het zwembad seizoen om, bieden Rico en Jacqueline bijzondere extra's aan. Zoals een schildercurcus, brood bakken, wandelen met een gids uit de omgeving en vogelen met een ervaren Nederlandse gids die in Portugal opgegroeid is.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.