Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Hemelzicht

4-persoons vakantiehuis
1-4 personen
vanaf € 125 p. nacht per 2 pers.
Bezoek website

Vakantiehuis Hemelzicht in Lettele, nabij Deventer, is in alle opzichten bijzonder: het ontwerp, de inrichting en vooral ook de ligging. Omringd door ruim 4.000 m2 eigen bosgrond met kronkelende paden, een hangmat, klimtouwen, schommel en zitjes langs de rand van het bos. Zie je jezelf al zitten? Wegdromen terwijl je uitkijkt over de weilanden, de maïsvelden en natuurlijk de bossen…

Uniek concept

Hemelzicht is een zogeheten Qabin, een houten huis dat is ontworpen volgens een uniek concept. Het prefab huisje is ingericht met veel luxe en comfort. Slapen doe je op een Auping matras in de bedstee of het bird’s nest met aan drie kanten vrij zicht (alleen bereikbaar via een verticale spijlentrap). Na een fijne nachtrust stap je onder de regendouche om de dag fris en fruitig te beginnen. De keuken is ingericht met onder meer een vaatwasser, oven en Nespresso machine. Bij mooi weer strijk je neer op het terras en ’s avonds kom je gezellig samen in de zitkuil met houtkachel. Gezellige avonden tot in de laatste uurtjes zijn geen probleem, er is onbeperkt haardhout!

Geniet van de vrijheid

Tijdens je verblijf bij Hemelzicht voel je je echt vrij. Het huisje heeft een eigen toegangsweg waardoor je veel privacy hebt. Het eigen bosgebied is een heerlijke plek om in alle rust te wandelen, spelen of picknicken. Geniet van de stilte, de natuur, het buitenleven, de rust en bovenal de vrijheid. Trouwe viervoeter? Neem 'm gezellig mee! Behoefte aan de bewoonde wereld? In de nabije omgeving liggen Deventer, Zutphen en Lochem met leuke restaurantjes en terrassen.

(foto's: Annelore Photography www.annelore.nl)

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.