Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

La Grange de La Bessaronnie

6-pers vakantiehuis
2-6 personen
vanaf € 175 per nacht
Ga naar de website

La Grange de La Bessaronnie is een sfeervol, romantisch vakantiehuis in de Dordogne, gevestigd in een voormalige tabaksschuur. Eigenaresse Claudia heeft de schuur omgetoverd tot een prachtige accommodatie: een vakantiehuis met drie slaapkamers.

Prachtig gerestaureerd vakantiehuis

Vijf jaar lang heeft Claudia gebouwd, van ruïne tot comfortabel en sfeervol vakantiehuis. Het huis heeft een gezellige woonkamer met houtkachel, een keuken en eetkamer. De slaapkamers hebben elk een eigen badkamer. De sfeer is sereen met authentieke details, stoere elementen en zachte natureltinten. La Grange wordt omringd door een tuin, waarin je kunt genieten in de schaduw van een eeuwenoude kastanjeboom. Neem een plons in het verwarmde (!) zwembad, lees een boek aan een van de tafels of maak een wandeling door de nabijgelegen bossen.

Het echte Franse leven

Claudia laat je graag kennismaken met het echte Franse leven, ze weet de leukste adressen. Ga naar de markt, ontdek Franse restaurantjes waar niet alleen lekker gegeten wordt, maar waar ook de Franse chansons door de ruimte klinken. Liever druiven plukken? Uitgebreid lunchen? La vie est belle! 

Kok aan huis

Zin om je tijdens je vakantie helemaal te laten verwennen? Claudia regelt met plezier een privé kok voor je, een Frans kok die de sterren van de hemel kookt.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.