Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Bo Ness

Wellness & logeerboot
vanaf 1 personen
vanaf € 105 per nacht
Ga naar de website

Bo Ness in Hasselt is een voormalig vrachtschip, omgetoverd tot wellnessboot. Het is de perfecte locatie voor liefhebbers van een kleinschalige wellness, privacy gegarandeerd! En nog leuker, je kunt blijven slapen! Een unieke combinatie op het water. 

Sauna, hot tub, massages...

De wellness van Bo Ness is elke dag geopend. Stap aan boord en vergeet voor even de wereld om je heen. Kom ontspannen, beneden- of bovendeks. Benedendeks vind je privé wellness-units bestaande uit een sauna, spa, twinbad, inloopdouche en een lounge area. Bovendeks bestaan de outdoor privé units uit een bio sauna, dutch tub, inloopdouche en een lounge zone. Glaasje bubbels erbij? Een massage of facial bijboeken? Ontspan en geniet!

B&B Bo Ness

Na een dagje ontspannen in de wellness is er niets fijners dan lekker blijven slapen aan boord. Kies voor een verblijf in de (wellness) loft of in de suite met zicht over het water en een designbad. De volgende dag duik je dan de stad in. De boot ligt in één van de mooiste en hipste buurten van Hasselt en op slechts 5 minuten lopen van het centrum. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.