Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Wellnesshotel Wu Wei

Wellness en hotel
vanaf 1 personen
vanaf € 99 per nacht
Ga naar de website

Wu Wei is een hotel, wellness en restaurant onder één dak. Toch blijft alles kleinschalig en lekker gezellig. En, je verblijft hier vlak bij de leuke stad Kortrijk! 

Genieten met een grote G!

In en rond een ruime binnentuin kun je 'à volonté' relaxen in het verwarmde binnen- en buitenbad, de hamam, drie originele sauna's, heerlijke belevingsdouches en een Japans bad. Je kunt hier zowel privé als publiek genieten. Tijdig reserveren is dus de boodschap. De massages en behandelingen zijn top bij Wu Wei. Er worden regelmatig belevingen georganiseerd: aromatherapie, scrubrituelen, waterrelaxatie... Daarnaast is er een uitgebreide kaart van behandelingen. Of reserveer een workshop met meditatie, zelfmassage en mindfullness technieken. Ontspanning gegarandeerd!

Winterweer of zomers warm? Maakt niet uit!

Elk seizoen heeft zijn charmes bij Wu Wei. Bij mooi weer geniet je van gezonde gerechten in de bamboetuin of op het terras bij het zwembad. Koud en regen? Dan trek je naar binnen, bij de gezellige houtvuren. Wellnessen pur sang!

Verwennerij ten top

Krijg je er geen genoeg van? Blijf slapen! Het kleinschalige hotel, gevestigd in een oude drukkerij, heeft slechts 14 kamers. Design gecombineerd met industriële looks & ontspanning. Perfect voor een weekendje weg, een paar dagen tussendoor of als tussenstop onderweg naar Frankrijk. 

Tip van Joke!

Boek een van de arrangementen, het liefst met een nachtje erbij. Dan geniet je niet alleen van ontspanning, maar heb je ook nog tijd voor het mooie Kortrijk!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.