Even geduld...

Valencia is hip & hot. Een prachtige stad met een historisch centrum, volop bezienswaardigheden en veel hippe eettentjes, zalige adresjes en een uniek logeeradres; Valencia Mindfulness Retreat in het centrum van Valencia. Een perfecte locatie voor een citytrip, een heerlijk verwenadres! Deze 10 redenen zullen je zeker overtuigen om te gaan logeren bij Dany & Thijs.


10. Locatie

De Bed and Breakfast ligt in het centrum van Valencia, net om de hoek van het Plaza de la Virgen, waar de kathedraal staat die de beroemde ‘Heilige Graal’ herbergt. Logeren in het historische centrum van Valencia houdt in dat alles wat waard is om gezien of gedaan te worden, zich bevindt binnen een loopafstand van vijf tot tien minuten. De belangrijkste, interessantste plekjes, musea, winkels, gezellige terrasjes en restaurants van de meest gezellige historische wijk Barrio del Carmen liggen als het ware voor de deur.

9. Waar voor je geld

Tijdens je verblijf bij Valencia Mindfulness Retreat is veel inbegrepen:

  • Een persoonlijk ‘Welkom in Valencia’ ontvangst met sprankelende Cava-champagne, sapjes en verse lokale lekkernijen
  • Vijfsterren Champagne-ontbijt (zie ook ‘reden 6’)
  • Onbeperkt thee en koffie; een exclusieve selectie van internationale merken staat hiervoor tot je beschikking.
  • Een ‘vertrouwens-bar’ met wijnen uit de streek, Cava-champagne, bier, gedestilleerd, frisdranken en sappen, tegen een vrijwillige bijdrage.
  • Gratis flessen bronwater in jouw kamer.
  • Gratis snelle WiFi internetverbinding in het hele huis, flatscreen-tv met meer dan 130 nationale en internationale kanalen, recente tijdschriften in vele talen, en een uitgebreide bibliotheek met meer dan tweeduizend titels om uit te kiezen.
  • Dagelijks sprankelend schone kamers, dagelijks schone zachte handdoeken, strandhanddoeken, zonnecrèmes, en badkamers voorzien van professionele haardrogers en alle crèmes, lotions, zeepjes, shampoo…

8. Mindfulness, welzijn en totale ontspanning

De kern van het concept is mindfulness, wat inhoudt dat alles in de omgeving zorvuldig is uitgezocht, met aandacht voor ieder detail, en van de beste kwaliteit. Kwaliteit en uiterste zorg staan voorop. Naast de interne zonnige massagekamer en de ‘Vroege Vogel Meditatiekamer’, biedt het lichte, heldere Yoga-Centrum (op nog geen 25 passen van de voordeur) lessen in Pilates en Yoga (individueel of per groep) en mindfulness-meditatie-sessies op afspraak.

7. Ruimte voor ontmoetingen, zonder de privacy uit het oog te verliezen

Dany en Thijs helpen je graag jouw persoonlijke reisplan samen te stellen. Ieder van de (internationale) gasten is anders, dus ze doen hun best rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Op je kamer vind je privacy, tijdens het ontbijt en in de loungekamers is er tijd en ruimte om andere reizigers te ontmoeten.

6. Cava-Champagne ontbijt

Een heel gevarieerd ontbijt is belangrijk voor elke dag van stadsbezoek. Alleen de beste ingrediënten worden geserveerd in de zonnige ontbijtkamer.

5. Geselecteerde gasten, alleen op uitnodiging

Dany & Thijs selecteren gasten persoonlijk uit alle aanvragen die ze binnenkrijgen. Dit is ook hun thuis, en dat willen ze niet met zomaar iedereen delen.

4. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap

Dany & Thijs steunen de lokale gemeenschap actief. Dagelijks vers brood en gebak bij de kleine bakkerij in de straat, seizoensfruit en andere ontbijtlekkernijen bij de beroemde Mercado Central. Wanneer maar enigszins mogelijk produkten uit de direkte omgeving, organisch gekweekt en seizoensgebonden.

3. Tevredenheidsgarantie

‘Vijfsterrengarantie’,  helder en duidelijk, zonder kleine lettertjes: Mocht Valencia Mindfulness Retreat niet volledig voldoen aan jouw verwachtingen – na de eerste nacht slapen en het uitgebreide vijfsterren-ontbijt – dan verscheuren Dany & Thijs de rekening, en helpen je een andere accommodatie in de stad te vinden.

2. Goedgekeurd en geregistreerd

Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat is geregistreerd en goedgekeurd door Valencia’s Toeristenbureau (Conselleria de Turismo de la Comunitat Valencia).

1. Service, kwaliteit en een unieke ervaring

Bij Dany & Thijs logeren betekent dat alles om jou draait! Individuele service, verwennerij en kwaliteit zijn kernwaarden!