Even geduld...

Een mooi, origineel en bijzonder cadeau voor iemand vinden is niet altijd even makkelijk. Wat geef je je lieve vriendin die jarig is, je moeder die altijd voor je klaar staat, de buurvrouw die wel even wat liefs kan gebruiken, de liefde van je leven om te laten merken dat je zoveel van hem/haar houdt? We hebben een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet, van een feel-good boek tot een dagje uit, van een heerlijke high tea tot een ontspannen dagje in een badhuis. Laat je inspireren en verwen een ander met een echt bijzonder cadeau!

1. Heerlijke high tea

Geef een bijzonder moment cadeau. Een heerlijke high tea op een bijzondere locatie. In een idyllische theetuin, bij een romantisch theehuis, in een voormalige kerk. Samen genieten van thee met taartjes of verwen een ander met lekkers.

Een high tea etagère met muffins en petit-fours

2. Een Bijzonder Plekje boek

Een van de Bijzonder Plekje boeken is gegarandeerd een leuk cadeau. Kies je voor een boek met tips voor de lente, zomer, herfst of winter? Pagina’s boordevol inspiratie, tips, mooie foto’s en ideeën. Een boek om elke keer weer even op te pakken en door te bladeren. Of ga je voor Buitengeluk, met 30 kampeer- en logeertips in Nederland.

3. Een dagje uit cadeau

Hoe leuk is het om een dagje uit cadeau te geven (en zelf mee te gaan)?! Er is zoveel leuks te doen. Je geeft niet alleen een dag cadeau, ook een herinnering voor het leven. Een dagje sampan varen (fluisterboot) of met een lelijke eend van Duckstoer over landweggetjes op ontdekkingsreis door de Achterhoek. Picknickmand mee en genieten maar! We hebben 50 leuke dingen doen tips voor je verzameld.

4. Een dagje wellness of natuurspa

Een cadeautje geven waarvan iemand helemaal tot rust komt? Meer ontspannen dan deze tips vind je het niet. Het Betuwsch Badhuys is het perfecte adres voor een verwendagje, met je partner, met vriendinnen, met… niet meer dan 8 personen tegelijk! NatuurSpa Landschot is uniek in zijn soort; een wellness in een luxe omgeving, genieten van rustgevende behandelingen met producten uit de natuur. Na een dag bij de NatuurSpa voel je je herboren. Dat is nog eens een bijzonder cadeau!

5. Een nachtje weg

Wil je eens echt uitpakken? Geef een overnachting cadeau bij een van de Bijzondere Plekjes; echte verwenadresjes waar je een warm welkom wacht en ‘s morgens een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. De keuze is reuze, je vindt zeker een plekje dat past! Van originele overnachting in een gepimpte caravan of pipowagen tot exclusieve nacht.

Tips voor een romantisch weekendje weg

Ontdek ook deze plekjes: