Even geduld...

Begin juli 2015 bestaat Bijzonder Plekje 5 jaar! Reden genoeg om even kort terug te blikken op bijzondere momenten en hoogtepunten. Nog leuker is het om deze mijlpaal samen met jullie te vieren, met vanaf 01 juli de Bijzonder Plekje FEESTvierdaagse.

Hoe het allemaal begon

In de eerste weken van juli 2010 gaat de allereerste website van Bijzonder Plekje online. De roze huiskleur en het logo hebben de afgelopen 5 jaar overleefd. Het design van de website is in de afgelopen jaren meerdere keren aangepast en meegegaan met de tijd. 

De allereerste plekjes die vermeld stonden op de website horen nu nog altijd bij mijn favorieten: Camping 3Akers in Noord-Holland, Boutiquehotel Herangtunet in Noorwegen, de Hamilton Lodge in Zwitserland… 

Column Ariadne at Home

Na bijna een jaar (voorjaar 2011) ontving ik een mail van de redactie van de Ariadne At Home. Of ik interesse had in een maandelijkse column, ik kon mijn geluk niet op. 31 maanden heb ik met plezier geschreven over mijn bijzondere ontdekkingen. Hoe trots en dankbaar ben ik, dat ik die kans heb gekregen.

De bezoekersaantallen schieten omhoog

Begin januari 2013 schieten de bezoekersaantallen ineens omhoog. Niet een klein beetje, de statistieken gaan sky high. Bijzonder Plekje gespot in de ANWB Kampioen. Slechts een klein blokje veranderde mijn hobby in een fulltime baan. Nationale naamsbekendheid en maandelijks serieuze bezoekersaantallen. 

Een droom wordt werkelijkheid

Gestopt met mijn werkzaamheden als freelancer en fulltime bezig met Bijzonder Plekje komt in maart 2014 mijn grote droom uit: het eerste Bijzonder Plekje boek verschijnt. 216 pagina's met een selectie bijzondere adressen, leuke tips, mooie foto's. Nog elke keer als ik door mijn boek blader, maakt mijn hart een sprongetje! In april 2015 sprong ik nog een gat in de lucht: mijn boek ligt in de schappen bij de Albert Heijn. 

2015 en…

Gezinsuitbreiding voor Bijzonder Plekje: half februari, op Valentijnsdag, gaat Bijzonderecamping.nl online. De camping- & glamping variant die al net zo enthousiast ontvangen wordt als Bijzonder Plekje.

Dit zijn slechts enkelen van de vele bijzondere momenten de afgelopen 5 jaar. Trots ben ik, dat ik van mijn liefde voor reizen & ontdekken mijn werk heb gemaakt. Dankbaar ben ik voor alle bijzondere ontmoetingen en mensen die ik heb leren kennen, voor al het moois dat ik de afgelopen jaren heb mogen zien en ervaren, de fijne samenwerkingen. Bijzonder vind ik alle enthousiaste & lieve reacties die ik ontvang, per mail, via de Social Media, via via… 

Tijd voor een feestje!

Om het 5-jarig bestaan van Bijzonder Plekje te vieren, organiseren we vanaf woensdag 01 juli de FEESTvierdaagse. Vier dagen lang geven we iets weg, van Bijzonder Plekje boeken tot taartjesproeverij en een bijzonder weekend. Volg ons, via Facebook, Twitter en Instagram om kans te maken op een van de mooie cadeau's!

Dank jullie wel allemaal! Zonder jullie….

Marleen