Even geduld...

Het is inmiddels alweer half juni en dat betekent dat Vaderdag nadert. Heb je al een mooi cadeau voor je vader of ben je nog hopeloos op zoek? Een nieuwe gadget, nog meer gereedschap of een gezellig etentje… Allemaal leuk en aardig maar waarom verras je jouw vader niet met een (mini)vakantie of weekend weg? Samen een nieuwe stad ontdekken, lekker eten en drinken en slapen op een bijzondere plek. Speciaal voor Vaderdag selecteren wij de 5 stoerste adressen, speciaal voor echte mannen. Wedden dat jouw vader nooit meer naar huis wil?

Ecovlotten

Overnachten op het water, dat is pas stoer! Neem je vader mee naar Brabant en verblijf in een ecovlot. Middenin de natuur is het ’s nachts echt donker, word je wakker met het geluid van de vogels en vergeet je de stress van het dagelijks leven. Neem je eigen boot mee of huur er een. Stap aan boord en het avontuur kan beginnen!

RWNvdmxvdA==

De Vreemde Vogel

Echt origineel overnachten doe je bij de Vreemde Vogel in Zuid-Holland. Het unieke buitenhotel bestaat uit bijzondere verblijven met een stoere uitstraling. In de SpaceMees komt de jongensdroom van menig vader uit, even voelt hij zich een echte astronaut! Hetzelfde geldt voor de Vuurvogel, speciaal voor vaders die vroeger alleen maar konden dromen van een leven als brandweerman…

Boomhut Erve Veldink

Slepen met hout, zagen, en timmeren… Elke vader heeft als kleine jongen wel eens een poging gedaan om een stoere boomhut te bouwen. In de boomhut van Erve Veldink herbeleeft jouw vader deze geweldige avonturen. Hoog in de boom kijk je uit over de omliggende natuur en kun je niet anders dan samen genieten.

Qm9vbWh1dA==RXJ2ZSBWZWxkaW5r

Zeecontainer Vossemeerszusje

Midden in de Flevopolder staat de zeecontainer van Vossemeerszusje. Een origineel logeerconcept waar jouw vader zonder twijfel blij van wordt. De stoere uitstraling van de container in combinatie met luxe en comfort maken deze plek uniek. Geniet van het prachtige uitzicht, de rust, ruimte en vooral elkaar!

Retroroadtrip

Wat is nou leuker dan samen de weg op en lekker touren? Retroroadtrip verhuurt een vintage Volkswagen camperbusje die luistert naar de naam Guusje. Stip vooraf een route uit of ga gewoon lekker op pad. Slaap in een luxe hotel, kampeer in de natuur en doorkruis de leukste dorpjes. Voel je zo vrij als een vogel en maak er een onvergetelijke week van!

R2VuaWV0ZW4=

Waar wacht je nog op? Boek een verblijf en verras jouw vader met een onvergetelijke (mini)vakantie!