Even geduld...

Met Valentijnsdag in het verschiet beginnen de vlinders weer te fladderen en de kriebels weer te kriebelen. Eigenlijk zou het elke dag Valentijnsdag moeten/mogen zijn. Waarom wachten tot 14 februari om de liefde van je leven te verrassen? De liefde moet je vieren! Laat weten dat je van iemand houdt en verwen hem/haar met een romantisch nachtje weg, gewoon zomaar, in het weekend of tussendoor. Ik heb de 5 meest romantische adressen voor je op een rij gezet.

Slapen in het Bos

B&B Slapen in het Bos is een geliefd adres voor romantici. Verscholen in de bossen bij Apeldoorn ligt een houten huisje, waar je romantisch kunt overnachten. Met heerlijke houtkachel, bloemblaadjes op je bed en in de ochtend het lekkerste ontbijt van de wereld… Tip: vroeg boeken!

Hoeve de Witte Gans

Net over de grens in België ligt Hoeve de Witte Gans. De Droomsuite is de ultieme plek voor een romantische nacht. Een hemelbed, bad op pootjes, een douche met stenen hartjes in de vloer, een bioscoop voor twee, hot tub, massage… Romantischer kun je het bijna niet krijgen.

B&B Bed of Flowers

Romantisch, idyllisch en bijzonder. Slapen tussen de bloemen in een van de twee gastenkamers. Als gast mag je gebruik maken van de gemeenschappelijke woonkamer met open haard. In de ochtend wacht een heerlijk ontbijt ‘van het land’… met verse bloemen!

Bed & Bath the Barn

Romantiek met een Franse twist. Met kant, fluweel en warme stoffen. Een perfecte plek voor een romantische nacht; met hot tub, open haard, spijlenbed en nostalgisch gietijzeren bad. De romantiek straalt van alles af. Boek als extra een massage en het plaatje is compleet.

De Vreemde Vogel

Ben je romantisch en zoek je een originele overnachting voor jou en je lief? De Vreemde Vogel zal je niet teleurstellen. Samen in een vogelhuisje slapen, een comfortabel nest voor twee. Gezellig plaatjes draaien of genieten van een live vogelconcert. Een beetje vreemd, maar echt heel leuk!

Bekijk alle romantische bijzondere plekjes.

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: