Even geduld...

Met Valentijnsdag in het verschiet beginnen de vlinders weer te fladderen en de kriebels weer te kriebelen. Eigenlijk zou het elke dag Valentijnsdag moeten/mogen zijn. Waarom wachten tot 14 februari om de liefde van je leven te verrassen? De liefde moet je vieren! Laat weten dat je van iemand houdt en verwen hem/haar met een romantisch nachtje weg, gewoon zomaar, in het weekend of tussendoor. Ik heb de 5 meest romantische adressen voor je op een rij gezet.

Tip 1. Slapen in het Bos

B&B Slapen in het Bos is een geliefd adres voor romantici. Verscholen in de bossen bij Apeldoorn ligt een houten huisje, waar je romantisch kunt overnachten. Met heerlijke houtkachel, bloemblaadjes op je bed en in de ochtend het lekkerste ontbijt van de wereld… Tip: vroeg boeken!

Bed met wit beddengoed met witte omgeving en hout accenten

Tip 2. Hoeve de Witte Gans

Net over de grens in België ligt Hoeve de Witte Gans. De Droomsuite is de ultieme plek voor een romantische nacht. Een hemelbed, bad op pootjes, een douche met stenen hartjes in de vloer, een bioscoop voor twee, hot tub, massage… Romantischer kun je het bijna niet krijgen.

Droomkamer met bad op pootjes en een hemelbed

Tip 3. B&B Slapen op nr. 1

Romantisch, idyllisch en bijzonder. Slapen in je eigen houten huisje, tussen de Veluwe en de IJssel in. Openslaande deuren naar het terras waar ligstoelen klaar staan, een uniek vormgegeven badkamer en een fijne Scandinavische sfeer. In de ochtend wacht bij Slapen op nr. 1 een heerlijk ontbijt, met elke dag een verrassing.

Comfortabel bed van Slapen op nr .1

Tip 4. Boomsuite Life is Good

Romantiek op hoogte, dat is overnachten bij Boomsuite Life is Good. Stoer, anders en comfortabel. Een perfecte plek voor een romantische nacht; met sauna, groot terras met ligstoelen en een luxe badkamer. De romantiek straalt van alles af.

Design boomhut omringd door groen

Tip 5. De Vreemde Vogel

Ben je romantisch en zoek je een originele overnachting voor jou en je lief? De Vreemde Vogel zal je niet teleurstellen. Samen in een vogelhuisje slapen, een comfortabel nest voor twee. Gezellig plaatjes draaien of genieten van een live vogelconcert. Een beetje vreemd, maar echt heel leuk!

Twee vogelhuisjes om in te slapen

Bekijk alle romantische bijzondere plekjes

Ontdek ook deze plekjes: