Even geduld...

Boek een verblijf in een bijzonder hotel met goed restaurant en ervaar hoe heerlijk het is om na een uitgebreid diner niet direct naar huis te hoeven. Een prachtige kamer, uitgebreid ontbijt, culinaire verrassingen, een mooie omgeving… Bij deze hotels geniet je non-stop!

1. De Wolfsberg in Groesbeek

De Wolfsberg ligt in Gelderland, in de heuvels van Groesbeek vlakbij Nijmegen. Het familiebedrijf, dat al ruim 150 jaar bestaat, is een plek waar gastvrijheid, gezelligheid en een persoonlijke benadering centraal staan. In het historische pand op de heuvel overnacht je in een van de 17 gastenkamers, in het eigentijdse restaurant geniet je van een borrel, lunch of uitgebreid culinair arrangement. Bij mooi weer lekker buiten op het terras (met prachtig uitzicht!) en op koudere dagen gezellig binnen.

Modern restaurant met natureltinten en veel planten

2. Hotel Sterrenberg op de Veluwe

Hotel Sterrenberg ligt naast Nationaal Park de Hoge Veluwe. Door het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren past het hotel perfect bij de natuurlijke omgeving, binnen en buiten lopen mooi in elkaar over. Ontdek de Veluwe en geniet bij thuiskomst van een relaxmoment in de wellness, bij de haard of in het verwarmde binnenbad. Schuif ’s avonds aan in restaurant Cèpes voor een heerlijk diner, bereid met seizoens- en streekproducten.

3. Landgoed De Wilmersberg in Twente

De Wilmersberg in Twente is in veel opzichten een Bijzonder Plekje. De prachtige Bos- en Tuinkamers in het hotel, de gezellige lounge, wellness, het restaurant… Geniet van een culinair diner met biologische producten uit de streek of kies voor Sneup & Snaaijerie, een hapjes-arrangement in Twentse stijl. Op koudere dagen zit je gezellig binnen, op een mooie lente- of zomerdag is het terras met uitzicht over het landgoed favoriet.

Modern interieur van een hotelrestaurant in Twente

4. Hotel Mooirivier in het Vechtdal

Nog zo’n bijzondere plek in Overijssel: Hotel Mooirivier, prachtig gelegen aan de rivier de Vecht. Het interieur bestaat uit een combinatie van vintage, design en hippe details. Boek een hotelkamer of luxe suite en laat je in de watten leggen bij Aan de Oever, het restaurant dat bij het hotel hoort. Lunch, diner, high tea; allemaal even heerlijk! In de open keuken wordt oer-Hollands en een tikkeltje Frans gekookt, met streekproducten uit het Vechtdal.

Terras met witte tafels en stoelen aan het water

5. Boutique Hotel Stadsherberg

Stadsherberg is een boutique hotel met restaurant in het centrum van Alphen aan den Rijn, gevestigd in een historisch pand uit 1895. De 11 gastenkamers zijn warm en sfeervol ingericht, heerlijk luxe met een Swiss Sense bed van maar liefst 1.80m x 2.10m! ’s Morgens wordt er een streekontbijt aan de tafel geserveerd, de rest van de dag ben je ook welkom voor allerlei lekkers. Een lunch, gezellige borrel of het Menu du Jour in de avond; schuif aan en geniet!

Ontdek alle bijzondere hotels in Nederland

Ook bijzonder: