Even geduld...

Deze zomer waren we een paar dagen te gast bij Camping 3Akers op het eiland De Woude, in het Alkmaardermeer. Een heerlijke plek aan het water, waar iedereen zich vermaakt. De een in alle rust met vishengel aan de waterkant, de ander blij met urenlang zwemmen en spelen met een surfplank en ik, met staren naar de voorbijkomende (zeil-)boten… Water is en blijft leuk, voor jong en oud!

668 dingen doen aan het water

Tijdens een mooie zomer zoeken we massaal het water op. Een dagje naar het strand, varen op de Friese meren, zwemmen in een recreatieplas. Heerlijk, die verkoeling! Bij en rond het Nederlandse water is van alles mogelijk. Eveline Hagenbeek verzamelde de leukste dingen voor je om te doen aan het water! Maar liefst 668, gebundeld in een boek. Om eerlijk te zijn, is de vormgeving van het boek niet mijn stijl, maar de tips zijn leuk en origineel! 

Suppen, zeilen of sampan varen

Je vindt in het boek originele ideeën voor alle provincies. Of je nu gaat suppen op zee of zeilen op het IJsselmeer, Sampan varen in de Alblasserwaard of sloepvaren op de Vecht. Heb je niet genoeg aan een dagje aan/op het water? Blijf een nachtje slapen; op een privé eiland, in een reddingsboot, op een kampeervlot of een strandhuisje. Ook lekkerbekken vinden volop inspiratie tussen de 668 'dingen-te-doen', o.a. een culinaire rondvaart, ontbijt op een fluisterboot of BBQ op een zeilschip.

Boek winnen?

Om de zomer te vieren is deze gids tot eind augustus 2014 verkrijgbaar voor slechts €10,- (i.p.v. € 15,-) bij de boekhandel. Wil je het boek winnen? Deel hieronder jouw favoriete activiteit/tip/plekje aan het water en maak kans op deze reisgids. De winactie loopt t/m 25 augustus 2014. De winnaar krijgt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Praktische informatie:

ISBN 9789021553450
Pagina's 304
Uitgever Kosmos
Auteur Eveline Hagenbeek