Even geduld...

Hoewel het reuzegezellig is om met een grote groep vrienden of familie in één huis te verblijven, is het soms ook wel fijn om een eigen plekje te hebben. Speciaal voor iedereen die wat (extra) privacy wel kan waarderen hebben we vijf groepsaccommodaties geselecteerd waar elke kamer een eigen badkamer heeft.

Tip 1. Vakantiehuis De Hooiberg

De Hooiberg is een vakantiehuis in Twente, geschikt voor gezelschappen tot 18 personen. Het huis heeft een sfeervolle woonkamer met houtkachel, open keuken en een lange kloostertafel. De slaapkamers liggen op de begane grond en hebben allemaal eigen badkamer en terrasdeuren. Alleen het uitzicht is al reden genoeg om een verblijf bij de Hooiberg te boeken. Door de openslaande tuindeuren in de woonkamer en vanuit de hot tub (!) kijk je ver uit over de weilanden. Een plaatje waar je met gemak uren bij wegdroomt!

Tip 2. Groepsaccommodatie ‘t Keampke

De verschillende huizen en groepsaccommodaties van ’t Keampke liggen op een mooi terrein in Twente, met in het midden een speelplaats, sportveld, trampoline en dierenweide. De kinderen vermaken zich op het erf terwijl jullie genieten met elkaar. Je hebt de keuze uit verschillende huizen, de grootste biedt plaats aan maximaal 32 personen. De inrichting is luxe en comfortabel, (bijna) alle slaapkamers hebben eigen sanitair, de meeste huizen zijn rolstoelvriendelijk en in sommige geniet je van luxe extra’s zoals een sauna.

De nieuwe groepsaccommodatie voor 16 personen.

Tip 3. XXL huis Villa Veldzicht

De ligging, de luxe, het interieur; Villa Veldzicht is in alle opzichten een droomhuis. De 10-persoons vakantiewoning ligt in België, op ongeveer een half uur rijden van Leuven. Bij aankomst wacht je een warm welkom van eigenaresse Liesbet, die er alles aan doet om haar gasten te laten genieten. In het huis ontbreekt het je aan niets. Sfeervolle slaapkamers met opgemaakte Auping bedden en eigen badkamers, luxe badproducten, een gezellige leefkeuken, terras met loungehoek, prachtig uitzicht, een sauna, speelruimte… Puur genieten!

Bijzondere groepsaccommodatie, open keuken en lange tafel met allemaal andere stoelen

Tip 4. Groepsaccommodatie it flinkeboskje

It flinkeboskje is een groepsaccommodatie voor maximaal 24 personen, gevestigd in een authentieke Friese boerderij. De prachtige boerderij ligt tussen de weilanden en Friese polders en is recent gerenoveerd. Meteen bij binnenkomst waan je je in Caribische en Scandinavische sferen; het lijkt wel buitenland! De vakantieboerderij is geschikt voor groepen en families van 10 tot 24 personen. Deze oude boerderij uit 1927 is ingericht tot een gezellig, knus en comfortabele vakantiewoning. Er is volop ruimte om met de hele groep te genieten; in de ruime keuken, aan de grote eettafel, in de sfeervolle woonkamer en in de tuin met fruitbomen en kruidentuin is ruimte voor iedereen. Ook om een slaapkamer of badkamer hoef je hier niet te vechten. De ruime vakantieboerderij heeft samen met het vrijstaande buitenhuis 9 slaapkamers en 6 badkamers. Genoeg ruimte!

Tip 5. Kasteelboerderij D’Ouffenhoff

Erfgoedlogies D’Ouffenhoff is een klein vakantiedomein in Limburg met vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen. Bij de renovatie zijn authentieke elementen gecombineerd met een landelijk interieur. De huizen zijn warm, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Voor kinderen in er een omheinde speelweide. De nieuwste groepsaccommodatie, de 20-persoons Kasteelboerderij, heeft 9 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Lekker luxe!

Zithoek nr 2 in de kasteelboerderij met een bank en losse fauteuils

Tip: bekijk alle bijzondere groepsaccommodaties





Ontdek ook deze plekjes: