Even geduld...

Een huisje met sauna, hoe heerlijk is dat? Al helemaal tijdens de koudere maanden, wanneer de gure wind steeds vaker opsteekt en je na een frisse wandeling wel wat warmte kunt gebruiken. Zin om te gaan? Laat je inspireren door deze 10 huisjes met sauna.

1.’t Bakhuisje van Hoeve Hurpesch

‘t Bakhuisje hoort bij Hoeve Hurpesch, een prachtige vakwerkhoeve tussen Mechelen en Epen. ‘t Vakantiehuisje is onlangs gerenoveerd tot een knus, warm, modern en sfeervol huisje. Naast de gezellige haard heb je de mogelijkheid de sauna erbij te reserveren. Heerlijk om je vermoeide spieren na een pittige wandeling door de Limburgse Heuvels te ontspannen.

2. Zeegser Duinen in Drenthe

Nog zo’n heerlijke plek in Drenthe: Zeegser duinen, een kleinschalig vakantiepark van Dutchen met een prachtige ligging midden in Nationaal Park de Drentsche Aa. Op het park staan luxe vakantieverblijven voor vier tot acht personen, elk met een ruime tuin en veel fijne extra’s. Kies voor een 4-persoons suitelodge met sauna en geniet van een heerlijk wellnessverblijf in de natuur. Of wordt het toch de 8-persoons villa met hot tub?

Duurzame en luxe vakantievilla met hot tub

3. Vakantiewoning Alkenrode in Limburg

In de heuvels van Limburg ligt Vakantiewoning Alkenrode, een 6-persoons vakantieverblijf dat deel uitmaakt van een authentieke Limburgse Hoeve. Wandel door de heuvels van Zuid-Limburg, breng een bezoek aan Maastricht of maak een mooie fietstocht, om vervolgens heerlijk thuis te komen in dit sfeervolle huis met sauna en bad op pootjes.

Leemkleurig vakantiehuis met rode deur

4. ‘t Hofhuysje Franeker in Friesland

Zin in een weekendje weg met z’n tweeën? ‘t Hofhuysje Franeker met sauna en romantisch bad op pootjes is een heerlijk plekje voor een paar fijne dagen samen. De authentieke buitenkant van de woning vormt een mooi contrast met het moderne en strakke interieur. Het huisje ligt in de Friese Elfstedenstad Franeker, op een prachtige locatie in de sfeervolle oude binnenstad.

5. Onthaasten in de Achterhoek

Onthaasten in de Achterhoek is een kleinschalig vakantiepark met 12 vakantiehuizen, allemaal met privé wellness faciliteiten. Fietsen, wandelen, wijn proeven, toeren met een scooter… In de omgeving is van alles te beleven, maar minstens zo fijn is het om lekker thuis te blijven. Wil je écht onthaasten, boek dan een heerlijke massage of maak gebruik van de Ontbijt Butler service.

Sauna, hot tub en buitenkachel.

6. Boshuisje Ommen

In het bos in het Vechtdal ligt het Boshuisje Ommen, met plek voor 6 personen. Naast een fijne houtkachel heeft dit huisje als grote troef een sauna in de tuin. Heerlijk om na een lange wandeling door de bossen je spieren te ontspannen. Maximaal opladen!

In de sauna tijdens je vakantie

7. ‘t Wechtertje in Overijssel

‘t Wechtertje is een appartement voor 2 tot 4 personen met veel privacy. Tijdens je verblijf is gebruik van de privé wellness inbegrepen. Met twee sauna’s, een whirlpool, stortdouche en loungehoek gaat ontspannen vanzelf. Het huisje zelf is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, de tuin met terras en veranda heeft uitzicht op de weilanden.

Een stel geniet in de sauna

8. Villa de Gouverneur in Brabant

De landelijke Villa de Gouverneur ligt in Brabant, niet ver van de stad Den Bosch. Het huis is sfeervol ingericht met veel ruimte en comfort. In de tuin vind je de wellness; een privé sauna met een privé whirlpool. Alle ingrediënten voor een paar dagen ontspannen!

whirlpool en wellness bij de villa

9. Vakantiepark Weideduyn in Noord-Holland

Met slechts 11 vakantiehuizen is vakantiepark Weideduyn in Schoorl heerlijk kleinschalig. De woningen zijn luxe ingericht en voorzien van allerlei fijne extra’s, zoals je van Dutchen gewend bent. Er is plek voor 6 tot 8 personen en elk huis heeft een sauna en/of whirlpool. De huizen liggen op loopafstand van het centrum van Schoorl en niet ver van de duinen en zee.

Luxe vakantiewoning op een klein park in Nederland

10. Ruigenhoek 13A in Zuid-Holland

Ruigenhoek 13A ligt in een dorp vlakbij Noordwijk, op vijf minuten rijden van het strand. Het huisje is niet groot, maar door de praktische indeling is er voldoende ruimte en ben je van alle gemakken voorzien. In de gezellige woonkamer staat een houtkachel en het terras is voorzien van een buitenhaard, sauna en whirlpool. Hoe heerlijk?!

Sauna in de tuin

Ontdek alle huisjes met sauna