Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Aan de Tocht
Luxe B&B
1 - 4 personen
vanaf € 125 per nacht, 2 personen incl. ontbijt

Overnachten onder de rook van Amsterdam

‘Aan de Tocht’ is een luxe landelijk gelegen bed & breakfast, niet ver van Amsterdam. Een voormalige koeienstal is verbouwd tot sfeervol gastenverblijf. Niet zomaar een verblijf, maar een b&b met het comfort en de ruimte van een vakantiehuis!

Logeren & buiten leven ‘Aan de Tocht’

Wanneer je het erf van de boerderij op rijdt, kom je al langzaam tot rust. Verwacht geen groot boerenbedrijf, de boerderij van Helmut en Julka is er voor de hobby. Enkele koeien en schapen in de wei kijken je nieuwsgierig aan. Stap binnen in de B&B waarin je duidelijk het oorspronkelijke karakter van de boerderij en stal terugziet. Stoere gebinten, stalramen; het interieur zal je zeker positief verrassen! Op de begane grond vind je een gezellige ruimte met zithoek, een houtkachel, eethoek en volledig uitgeruste keuken. Daarnaast de badkamer met inloopdouche en lekkere Rituals producten. De ruime 2-persoons slaapkamer op de begane grond kijkt uit op de waterkant. Kom je met vrienden? Op de bovenverdieping vind je nog een luxe slaapkamer, hip en modern door de prachtige stalen ramen.

Tijdens het ontbijt proef je een stukje buitenleven. Van de fruitbomen en de moestuin bij de boerderij maakt Julka vruchtensap en jam.

Aan de Tocht in het Groene Hart

De B&B ligt aan de rand van Nederhorst aan den Berg, in het Groene Hart, midden tussen De Spiegelplas, De Vecht en De Loosdrechtse Plassen. Met zoveel water in de nabije omgeving moet je eigenlijk wel een keer een bootje huren, kano varen, SUPpen of zeilen. Een dagje rustig vissen kan uiteraard ook. Fietsen of wandelen? Door de gunstige ligging in het Groene Hart kun je alle kanten op. Ook een dagje naar Amsterdam of Utrecht kan goed en ook steden als Naarden-Vesting, Weesp, Laren, Muiden en Baarn zijn erg gezellig om te winkelen en te eten.

Bezig...
Ga naar de website


B&B Aan de Tocht Middenweg 19-21 1394 AC Nederhorst den Berg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: